tom3kb Opublikowano Niedziela o 10:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:06 "Wszyscy" chwalili, że taki dobry horror....bo ja wiem. Ogólnie film mi się podobał, fajny klimat amerykańskiego południa z lat 30. Spoko muzyka, w sumie ten film to trochę musical 😁 patent na horror jak w Od zmierzchu do świtu. Jak komuś nie przypasuje od początku to raczej mocno się wynudzi bo całość to ponad dwie godziny, a akcji niezawiele i głupotek w niej też trochę jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Księgowy 2 https://www.filmweb.pl/film/Księgowy+2-2025-10072953 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Zadziwjająco mało akcji w tej części jak na udział Punishera 😁 Jedynka chyba była lepsza (chociaż to już 10 lat minęło), no ale to w sumie norma w seriach. Obejrzałem jednym okiem drugim zerkając w telefon. Fabuła też jakoś tak dziwnie prowadzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Jedem das Seine von den Göttern und Meistern. Film fajny i jest dobra kontynuacją, akcja dostosowana stosownie do wieku głównych postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi