tom3kb Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca "Wszyscy" chwalili, że taki dobry horror....bo ja wiem. Ogólnie film mi się podobał, fajny klimat amerykańskiego południa z lat 30. Spoko muzyka, w sumie ten film to trochę musical 😁 patent na horror jak w Od zmierzchu do świtu. Jak komuś nie przypasuje od początku to raczej mocno się wynudzi bo całość to ponad dwie godziny, a akcji niezawiele i głupotek w niej też trochę jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Księgowy 2 https://www.filmweb.pl/film/Księgowy+2-2025-10072953 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Zadziwjająco mało akcji w tej części jak na udział Punishera 😁 Jedynka chyba była lepsza (chociaż to już 10 lat minęło), no ale to w sumie norma w seriach. Obejrzałem jednym okiem drugim zerkając w telefon. Fabuła też jakoś tak dziwnie prowadzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Jedem das Seine von den Göttern und Meistern. Film fajny i jest dobra kontynuacją, akcja dostosowana stosownie do wieku głównych postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Poniedziałek o 06:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:16 https://www.filmweb.pl/film/Amator-2025-10031575 (od Pacyfiku niezbyt trawię tego aktora, tutaj daje radę) Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Wtorek o 22:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:36 Fajnie im wyszło to nowe Oszukać Przeznaczenie po tylu latach, sceny gore pomysłowe 😈 Początek w tej knajpie zapowiadał liche efekty ale później już jest ok. Ale robić dubbing do horroru? WTF myślałem, że to jakiś Disney 😁 Kurcze no i Tony Todd przewidział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano wczoraj o 06:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:07 Ja oglądałem oryginał z napisami, nie ma to jak słyszeć naturalne głosy aktorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi