Kubens Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Jestem po misji z płaskowyżem. Zabiłem Noego i teraz pytanie czy później by się do czegoś przydał ten psychol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 @Kubens potrzebny do questu na kompas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubens Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 z tym questem to po problemie (w jego ciele można znaleźć 2 kompasy). Naprawdę to tyle? Jeśli już nic to nie ma po co wczytywać save'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Noe jest potrzebny do kwestu na wojnę mutantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 @vidkunsen jeżeli chodzi Ci o "Falę mutantów", to w podstawce (bo w tym temacie jest pytanie) nie ma takiego questu. To dodatkowe zadanie w SGM różnej maści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubens Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Czyli już się nie przyda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 @Kubens Mam pytanie. Po co go zabijałeś? Przecież żadne zadanie tego nie wymaga. Wyrób sobie nawyk, że nie zabija się tych NPCów którzy do nas nie strzelają i tych których zabicie nie jest przewidziane scenariuszem. Chcesz ze scenariuszem być w zgodzie, to daj mu żyć. Tym bardziej że zbierając brygadę do pójścia do Prypeci, Noe będzie jednym z tych którego Ci zaproponują zabrać. Z jakim skutkiem, nie powiem, dowiedz się sam. Tak że wgraj sava, zostaw go żywego i jak scenariusz przewidział zrób zadanie na Kompas. I jeszcze Ci podpowiem, jeśli innego rozwiązania już nie zrobiłeś. Zadanie na Szemrany Interes z Morganem w Leśnictwie, zrób biorąc go od Sowy. Wcześniej musisz odmówić Sułtanowi i Brodzie. W Leśnictwie musisz tak bronić Morgana aby przeżył. Dostaniesz wtedy fajny kawałek gry na Janowie, rzadko przez graczy uzyskiwany. Tylko musisz dokładnie przeglądać trupy najemników zabitych przez Ciebie, albo przez mutanty koło parkingu z elektrami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Kubens, jeśli nie chcesz się wracać w modzie do zapisu zanim ukatrupiłeś Noe to polecam mod pod nazwą: Postacie kwestowe nie giną. 65_mod_.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubens Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Noe zabił się sam bo próbował rzucić we mnie granatem a zaatakował mnie bo strzelałem do psa bo mnie gryzł ale dobrze save zostanie wczytany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 @Kubens - Strzelałeś do psa, a postrzeliłeś przy okazji Noego, dlatego stał się wrogim. Musisz na takie coś uważać i jak się przytrafi ze scenariuszowym NPCem, powtarzać. Inaczej położysz sobie grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi