tom3kb Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Kolejny ranking od AP PRO, tym razem najlepsze mody 2018r. wg użytkowników portalu, redaktorów i youtuberów. W rankingu: Czas Sojuszu 3, W potrzasku, Pozostawiony śmierci, Ostatni Stalker i jeszcze jeden, którego tytułu po naszemu chyba jeszcze nie ma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Trochę się wtrącę, ale chyba pierwszy raz, patrząc na już miniony rok, w dużej mierze zgadzam się z głosującymi. Jednak wolałbym, żeby to była dziesiątka. Według rankingu. Odwrotnie do kolejności na filmiku. 1. Ostatni stalker 2. Pozostawiony śmierci. Left To Die 3. Ocalały. Ucieczka z Zony 4. W potrzasku 5. Czas Sojuszu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Ocalały. Ucieczka z Zony. A zapomniałem, że to to. Odbiłem się od niego po 20 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 W zasadzie każdy z tych modów umieszczony w rankingu ma to coś w sobie i nie dziwi mnie takie zestawienie . Kolejność nie ma tu dla mnie jakiegoś większego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Wymienione mody zostały i u nas docenione - przez tłumaczy. W każdego można zagrać po naszemu. A to jest najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi