miki19941 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 nie wiem czemu ale jak przechodze na 3 lokacje to wywala błąd x ray 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 @miki19941 nie podałeś loga ale byly tu np wyloty przy przechodzeniu na lokacje to trzeba było zmienić oświetlenie pełne dynamiczne. A na niektórych lokacjach trzeba grać tylko na statycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek2131111 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Witam mam problem z modem, gdy próbuje przejść przy pomocy przewodnika (Żwawego), lub z pietruchą aby zaatakować najemników wywala mi gre z takim logiem: Expression : error handler is invoked! Function : handler_base File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\xrDebugNew.cpp Line : 764 Description : pure virtual function call poprosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 @Kopek2131111 w internetach wiążą to z brakiem bibliotek c++ 2008/2010. Nie wiem czy masz poinstalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek2131111 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 @tom3kb już ogarnąłem, musiałem zmienić na pełne oświetlenie dynamiczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi