tom3kb Posted March 12, 2019 Report Share Posted March 12, 2019 @portals chyba coś dla ciebie Jak wejdziemy w "Nieprzeczytaną zawartość" i wybierzemy "Oznacz całą zawartość jako przeczytaną" to posty nie znikają, zmienia się tylko czcionka z pogrubionej na zwykłą, w tytule tematu, w którym jest post. Trzeba odświeżyć zakładkę w przeglądarce to dopiero znikają posty. Moja przeglądarka to FireFox, nie wiem czy to ma coś do rzeczy. Problem sygnalizował też @kondotier. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted March 12, 2019 Report Share Posted March 12, 2019 U mnie w Operze to samo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Coś wygląda na zepsute w IPB albo szablonie. Przez weekend będę z tym walczył. Z diagnozą pomagał mi już @kondotier za co dziękuję. Mam nadzieję że weekend uda się to naprawić. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts