Karozilla Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja Havi I Ruda na zawodach MMA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja A mruczek sędziuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Gabi w Parku Tysiąclecia, żelazne wilki, zamek, misiek (kopia) ze Ślęzy (góry): Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja (edytowane) Ares na swoim łóżeczku i podusiami z kocimiętką: Edytowane 24 Maja przez Polski_Szogun 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja A co to za nowy "obcy" wykluł mi się nad szopkami 😁 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Fajny tygrys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Sezon na: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca @tom3kb jaki słodki 😺. Jak mu dałeś? @vidkunsen na miejscu tego psa nie jadłbym szerszenia 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca To osa, szerszenie to jak stan/papryka Tabasco. Kot ma roboczo zapewne ksywkę: futro przeznaczenia i ma mord w oczach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Kurcze trudno było to określić czy osa czy szerszeń, bo osa to taki mały szerszeń i mniej silny 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Gdy jest tak gorąco, że aż kota 🐈 od temperatury powykręcało. "Cwaniak" dzisiaj już sam nie wie jak ma spać. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Jaki słodki , u mnie też Ares nie wie gdzie ma spać. Na podłodze, (bo jest zimna) na stole (widzi co się dzieje na polu) albo na swoim łóżeczku Sam nie wie co ze sobą zrobić 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca Takie dwa maluchy się u mnie zjawiły. A tu "pomocnica ogrodowa" z typowym zachowaniem 😛 Spoiler 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca Meta - tygrysy fajne, podrosną to ci będą rośliny obgryzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca @vidkunsen Tygrys i czarne pantery. Kurcze wszyscy mówią, że wystarczy postawić karton i kot zaraz do niego wejdzie, jak widać z wiaderkami też to działa. Ta kotka ma umaszczenie jak mój kot, coraz częściej takie widzę, a ostatnie lata to głównie łaciate koty się spotykało. Chyba się zmieniło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca (edytowane) Jakie słodkie @tom3kb ogólnie ostatnio jest dużo kotów z takim umaszczeniem/kolorem, ja też miałem takiego co ma @Meta, ale to był kocur i miał więcej białego Edytowane 15 Lipca przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca A moja Buba jest pomalowana inaczej: A na tym foto jest już przygotowana do wyczesywania futerka rękawicą gumowaną od spodu takimi gumowymi "cyckami": 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca Moja bestia bez zmian, kot nie kot jak się nie chce bawić to niech sobie idzie w swoją stronę 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 6 godzin temu, tom3kb napisał(a): Ta kotka ma umaszczenie jak mój kot, coraz częściej takie widzę 6 godzin temu, Polski_Szogun napisał(a): ogólnie ostatnio jest dużo kotów z takim umaszczeniem/kolorem Jo, ja to miałam już co najmniej kilka takich i nie dałoby się odróżnić. Za to ten jeden mały nie jest cały czarny, tylko ma też drobne rude łatki/centki, to coś nowość. Tylko tak czmychają, że ciężko w dobrym świetle uchwycić 5 godzin temu, OldMan napisał(a): A na tym foto jest już przygotowana do wyczesywania futerka rękawicą Mojej najstarszej kotce to też ciągle taką rękawicą wyczesuję i ciągle ma tego pełno, a kanapę po próbie rozniesienia w jakimś prymitywnym szale pazurami, to trzeba za każdym razem odkurzać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca Kot sąsiadki (młoda, tak ze 37 - 38 lat) przyłazi do nas, zeżre, napije sie i próbuje wygryźć Gabi z jej poduszki. Powiedzenie "drzeć koty" nabiera nowego znaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca A to mój Filemon, który za dwa dni kończy rok: 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca To ja też się pochwalę .Oto Kinia 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca Słodki kotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca Majtki to mi zardzewiały jak zobaczyłem paszczę tego tygrysa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi