Vorenus Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witam w Nowym Roku! Zainstalowałem wreszcie upragnionego C.S.-a, gram na patchu 1.5.07 jak doradziliście zainstalowałem Random Mod i.... znowu ta kropka zamiast krzyża jako kursor celownika. Mam już swoje lata i od 3 lat jestem okularnikiem, kursor kropka to nie na moje oczy. Spotkałem się już z podobnym problemem w Oblivion Lost i znalazłem poradę na zmianę kropki w krzyżyk: Trzeba skasować pliki cursor.dds i cursor_blank.dds z gamedata\textures\ui oraz w pliku system.ltx w sekcji [hud_cursor] zmienić cross_length = 0.000 na 0.015 i mamy stary kursor. Niestety w Random Mod analogicznie postąpić nie można.... Wiem że Elvis Scatter jest współautorem Randoma. Może jest sposób ma powrót do kursora z czystej wersji? Jeżeli tak to napiszcie Mużyki bo przyjdzie zagrać na czyściochu a w Random jest kukurydza i woda mineralna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Oficjalnie i nieoficjalnie Michu stworzył moda samemu. Ja mu pomagałem przy tworzeniu niektórych elementów i naprawie błędów, czyli ich rozwikłaniu... Tak więc nie wiem dokładnie co tam Michu pozmieniał. Spróbuj w ten sposób: [hud_cursor] cross_length = 0.006 min_radius = 0.001 max_radius = 0.02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dzięki Elvis! Kursor celownika jest lepszy niż w oryginale. Dużo pomocy i mądrych porad znalazłem na tym forum, nie mędrkowanie a konkrety. Niestety sam chyba niewiele wniosę bo jestem kiepski w informatyce, za to chętnie podzielę się wiadomościami z misji i ekwipunku, nie zawsze jednak mogę regularnie tu zaglądać... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Przepraszam pomyłka. post do skasowania. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Garand1939 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Myślę , że ten temat zawsze będzie aktualny .Zaraz poszperamy . Warto zerknąć do porad kolegów : http://stalkerteam.pl/topic/754-celownik/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zamykam, w temacie który gawron podał jest wszystko opisane. Powód Zamknięcia : Temat z 2009 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi