vidkunsen Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 https://fabrykaslow.com.pl/zapowiedzi/karpie-bijem/ Ibidem: Premiera : 17 lipca 2019 ISBN: 978-83-7964-441-4 Oprawa: broszurowa Liczba stron: 416 Terminator napędzany samogonem powraca! I to w wielkim stylu, bo dzieją się rzeczy nieprawdopodobne. Dowiecie się, jak zamienić Babę Jagę w broń ostatecznej Zagłady, jak w Dębince realizują konwergencję kultur, jakie zagrożenia mogą płynąć ze świętowania Światowego Dnia Przytulania oraz co Syndrom sztokholmski ma wspólnego z samogonem. UWAGA! Tom zawiera drastyczne treści mogące zdruzgotać wiarę Czytelników w niezłomną nienawiść pomiędzy rodami Wędrowyczów i Bardaków. p.s. To już jutro!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 @vidkunsen - jakby co ... to służę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 świetne te książki o Jakubie.Na razie czytam"Konan Destylator" i moja mamuśka co chwila twierdzi że jestem stuknięty(bo ryje ze śmiechu co chwila).Zresztą wcześniej jak jeździłem jeszcze do roboty to w autobusie też ludzie dziwnie na mnie patrzyli.Jak by tak ktoś nakręcił serial na podstawie tego to ma wszelkie nagrody zagwarantowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Aktorem musiałby być ktoś pokroju Himilsbacha - tzw. naturszczyk, bo te dzisiejsze aktorzyny to się nie nadają nawet do zbierania ryżu z parkietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Takich z wygladu jak ten z okładki to bez problemu jeszcze znajdziesz u nas na każdej wiosce przynajmniej po jednej sztuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Grabowski by pasował. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Lech Dyblik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi