Sin member Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 15 godzin temu, tom3kb napisał: Na moddb skasowane ale serio można w googla wpisać nazwę i zobaczyć gdzie jeszcze jest. @Monolithalian https://www.gry-online.pl/S030.asp?ID=66502 Wiem, tylko informuje że linki w temacie są nieaktywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 @Monolithalian To przy okazji zgłoszenia nieaktywnych linków możesz nam pomóc i poszukać nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Ja mam na dysku radiophobie moge na google drivea wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 W dniu 1.07.2021 o 23:13, Agrael napisał: @Monolithalian To przy okazji zgłoszenia nieaktywnych linków możesz nam pomóc i poszukać nowych Za dużo roboty, jak ktoś będzie chciał pobrać moda i nie będzie działał link to sam da znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 @AgraelTen odsyłacz dał mi możliwość pobrania moda. Nie sprawdzałem dalej. Roboty z szukaniem, ok. 5 minut. https://www.moddb.com/downloads/start/136597?referer=http%3A%2F%2Fwww.moddb.com%2Fmessages%2Fupdates Miłej gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 @Monolithalian Nie wydaje mi się - wystarczy trochę chęci. @kondotier Dzięki za link. Mam nadzieję, że @tom3kb się na mnie nie obrazi, bo przy okazji odświeżyłem wstawkę. Linki się zachowały na AP-PRO, ale na ModDB chyba szykują się do premiery trzeciej części moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 (edytowane) Czy ten link prowadzi do radiophobii 3? Pytam bo nazwa pliku to radiophobia3 Edytowane 10 Lipca 2022 przez Sin member Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 @Sin member Najwidoczniej zmienili link z R2 do R3 na GryOnline. Znalazłem linki do R2 na StalkerPortal - KLIK. Yandex, Torrent i GD. Gorsza sprawa, że nie udało mi się znaleźć hotfixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi