Maciek777 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Witam... Mam poważny problem ,już po raz 4 próbuję ukończyć grę S.T.A.L.K.E.R. SoC ,poprzednie podejścia poszły na marne , ponieważ grałem na modzie Autumn Aurora II lecz na mapie elektrowni sypały się masakrycznie tekstury , po jakimś czasie obecne podejście Mod Oblivion Lost wersja 2 ,lecz pod sam koniec gry , przy ostatnim portalu mam problem , otóż portal teleportuje mnie na dół ,zamiast odpalać końcową scenę z gry podczas której niszczymy projekt Z . POMOCY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Yyyy to chyba trzeba pisać w tematach modów z którymi się gra. Przechodzisz grę kilka razy z różnymi modami to może sobie zerknij w poradniki jak się kończy dany mod? Np OLR https://stalkerteam.pl/topic/7474-oblivion-lost-remake-poradnik-przejścia/ Albo filmiki na yt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Portal teleportuje cię na dół elektrowni, bo tak to w tym modzie ma być - generalnie Oblivion Lost 2 jako tako tego zakończenia do którego ty dążysz nie posiada, zamiast tego masz walkę z "bossem" (niedaleko jest kontroler którego masz rozwalić), po której jest freeplay. Na dobrą sprawę to już po gadce o Świadomości-Z mogłeś się wrócić na poprzednie mapy, bo nic więcej na elektrowni nie ma do roboty. Także ten, jak chcesz zobaczyć zakończenie z zieloną trawką i szczęśliwym Sztriełokiem, to w OL 2 go nie zobaczysz. A co do sypiących się tekstur w Autumn Aurora - wchodzisz w folder gamedata\levels i stamtąd wywalasz folder l12_stancia - z jakiegoś powodu na niektórych kartach grafiki AA ma problem z geometrią poziomu elektrowni. Wywalenie tego folderu działa na 99,99%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi