Red TZ Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Moja sytuacja z modem: patch w folderze content nie działał, dopiero rozpakowany w gamedacie zadziałał (dla pewności jeszcze fsgame.ltx zmieniłem, żeby wczytywał gamedate). Jeśli chcemy, aby handlarze skupowali wszystkie bronie tak jak w oryginalnym CS (tj. w dowolnym stanie broni) musimy do każdego pliku w lokacji "gamedata\configs\misc\trade" w sekcji pliku "[trader]" dopisać linijkę "buy_item_condition_factor = 0.0". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 @Red TZ Porada b. korzystna, ale mam propozycję. Jeśli już zrobiłeś u siebie te opisane poprawki, to zrób paczkę tylko z nimi w formie gamedaty i w spakowanej formie wstaw tu do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red TZ Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 @kondotier Spoko, dla mnie to żaden problem. Plik mocno skompresowałem, więc jest mały to nawet tu go zostawię, bez żadnych zewnętrznych linków. handel bronia jak w CS.7z 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi