Ignachinio Posted March 15, 2020 Report Share Posted March 15, 2020 Wiem, że gdzieś było ale nie mogę znaleźć jak zrobić zdjęcia dla Fotografa. (Prypeć młyn i tak dalej) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted April 17, 2021 Report Share Posted April 17, 2021 Witam.Mam właśnie problem ze zdjęciem bunkra na Jantarze.Łażę po tym betonie,pstrykam jak głupi ,dokładnie jak na filmie, i nie mogę zrobić zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted April 17, 2021 Report Share Posted April 17, 2021 @tybet64 A robisz zdjęcie w trakcie emisji? To jest warunek dla zdjęcia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted April 17, 2021 Author Report Share Posted April 17, 2021 Egza don Kichota chroni przed skutkami emisji. I ten kombinezon stalowy szczur. Także tak jak kolega wyżej napisał ubieraj ubranko i heja po fotkę! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted April 17, 2021 Report Share Posted April 17, 2021 W czasie emisji i w Don KIchocie. 40 zdjęć zdążę zrobić ale żadne nie pasuje.Pięć razy wchodziłem na lokację(tak na wszelki wypadek) i nic nie pomogło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted April 17, 2021 Author Report Share Posted April 17, 2021 Dobre miejsce wybierasz? I robisz fotki po kolej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted April 17, 2021 Report Share Posted April 17, 2021 Ma "wyglądać" dokładnie tak. A poniżej masz link do "wyglądu" reszty zdjeć: https://stalkerportaal.ru/blog/op_2_1/gid_po_prokhozhdeniju_op_2_1_obedinennyj_pak_2_1_kvesty_nerazvedannoj_zemli/9-1-0-793 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 I jak pamiętam, to mod podpowiada informacją, że stanęliśmy na właściwym miejscu do zrobienia zdjęcia. Tylko wtedy zostanie zaliczone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted April 19, 2021 Report Share Posted April 19, 2021 No właśnie nie robiłem po kolei.Zostawiłem właśnie na koniec Jantar bo parę dni bez emisji było i się wkurzyłem. W dniu 18.04.2021 o 11:50, kondotier napisał: I jak pamiętam, to mod podpowiada informacją, że stanęliśmy na właściwym miejscu do zrobienia zdjęcia. Tylko wtedy zostanie zaliczone No nie chce informować o miejscu tylko że zrobione prawidłowo.A na Jantarze już kilka razy złaziłem ten murek wzdłuż i wszerz i nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted April 19, 2021 Report Share Posted April 19, 2021 @tybet64 A przy innych zdjęciach, też mod nie dawał Ci podpowiedzi, że jesteś w dobrym miejscu dla zrobienia? To dziwne. Przepraszam, pomyliłem mody. Taka informacja o dobrym miejscu była w modzie Fotograf. Tu jest ważna kolejność, a co fotografować następne, masz wyświetlane po zrobieniu zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted April 19, 2021 Report Share Posted April 19, 2021 58 minut temu, kondotier napisał: ważna kolejność Kolejność -drodzy koledzy -nie ma znaczenia. Robienie zdjeć w OP-ku 2.1 to koszmarna szarpanina . Robiłem cztery podejścia ( cztery razy wchodziłem na lokacje z myślą użycia aparatu) do zdjęć kolesi na MW , a zdjęcie w Prypeci "fuksło" mi się od pierwszego podejścia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 dziwna rzecz bo zdjęcia białej chimery też mi nie wychodzą.Robiłem z różnych miejsc i nic.a jak chciałem kupić za te 200tys. to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 Panowie stalkerzy.Nie chcę nowego tematu rozpoczynać więc tutaj daję,choć nie ma to związku z fotografowaniem.Chciałbym się dowiedzieć o co w tym chodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 @tybet64 Co do tej zagadki to jest schowek z połową recepty na embrion Wilka. Tutaj podpowiedź. Spoiler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts