Ignachinio Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Wiem, że gdzieś było ale nie mogę znaleźć jak zrobić zdjęcia dla Fotografa. (Prypeć młyn i tak dalej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Witam.Mam właśnie problem ze zdjęciem bunkra na Jantarze.Łażę po tym betonie,pstrykam jak głupi ,dokładnie jak na filmie, i nie mogę zrobić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @tybet64 A robisz zdjęcie w trakcie emisji? To jest warunek dla zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Egza don Kichota chroni przed skutkami emisji. I ten kombinezon stalowy szczur. Także tak jak kolega wyżej napisał ubieraj ubranko i heja po fotkę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 W czasie emisji i w Don KIchocie. 40 zdjęć zdążę zrobić ale żadne nie pasuje.Pięć razy wchodziłem na lokację(tak na wszelki wypadek) i nic nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Dobre miejsce wybierasz? I robisz fotki po kolej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Ma "wyglądać" dokładnie tak. A poniżej masz link do "wyglądu" reszty zdjeć: https://stalkerportaal.ru/blog/op_2_1/gid_po_prokhozhdeniju_op_2_1_obedinennyj_pak_2_1_kvesty_nerazvedannoj_zemli/9-1-0-793 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 I jak pamiętam, to mod podpowiada informacją, że stanęliśmy na właściwym miejscu do zrobienia zdjęcia. Tylko wtedy zostanie zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 No właśnie nie robiłem po kolei.Zostawiłem właśnie na koniec Jantar bo parę dni bez emisji było i się wkurzyłem. W dniu 18.04.2021 o 11:50, kondotier napisał: I jak pamiętam, to mod podpowiada informacją, że stanęliśmy na właściwym miejscu do zrobienia zdjęcia. Tylko wtedy zostanie zaliczone No nie chce informować o miejscu tylko że zrobione prawidłowo.A na Jantarze już kilka razy złaziłem ten murek wzdłuż i wszerz i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @tybet64 A przy innych zdjęciach, też mod nie dawał Ci podpowiedzi, że jesteś w dobrym miejscu dla zrobienia? To dziwne. Przepraszam, pomyliłem mody. Taka informacja o dobrym miejscu była w modzie Fotograf. Tu jest ważna kolejność, a co fotografować następne, masz wyświetlane po zrobieniu zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 58 minut temu, kondotier napisał: ważna kolejność Kolejność -drodzy koledzy -nie ma znaczenia. Robienie zdjeć w OP-ku 2.1 to koszmarna szarpanina . Robiłem cztery podejścia ( cztery razy wchodziłem na lokacje z myślą użycia aparatu) do zdjęć kolesi na MW , a zdjęcie w Prypeci "fuksło" mi się od pierwszego podejścia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 dziwna rzecz bo zdjęcia białej chimery też mi nie wychodzą.Robiłem z różnych miejsc i nic.a jak chciałem kupić za te 200tys. to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Panowie stalkerzy.Nie chcę nowego tematu rozpoczynać więc tutaj daję,choć nie ma to związku z fotografowaniem.Chciałbym się dowiedzieć o co w tym chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @tybet64 Co do tej zagadki to jest schowek z połową recepty na embrion Wilka. Tutaj podpowiedź. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi