tom3kb Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 Kolejny filmik od Ap Pro, tym razem 5 najdłuższych modów. W sumie chyba wybrali bardzo trafnie. Dla tych, którym nie chce się oglądać: Spoiler 5. F.O.T.O.G.R.A.F 4. Powrót Szramy 3. Tajne Ścieżki 2 2. NLC 7 1. OP 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 Filmik z roku 2017, ale trafili dobrze. Brakuje mi tylko jednego moda na liście, który mniej więcej zajmuje tyle samo czasu w ukończeniu go co Tajne Ścieżki 2 albo Fotograf. Mianowicie Człowieczy Los: Krok w Nieznane. Z dodatkiem Outfater jest jeszcze dłużej, bo schowki są ukryte po mistrzowsku. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted April 5, 2020 Author Report Share Posted April 5, 2020 1 minutę temu, Agrael napisał: Filmik z roku 2017 O kurde nie spojrzałem na datę a wrzucili jako newsa pewnie żeby ludzie mieli przy czym długo siedzieć w domu. To w sumie i nam się przyda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 Przyda się. Będzie dla potomnych gdy S2 się pojawi. O ile pojawi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 Czyżby tam nie grali w Reborny? Ile się w nie gra, wiedzą Ci co się do nich przekonali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wania Kindżał Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 A co z modem Upadła Gwiazda? Jak dla mnie bardzo długi, z pół roku się nad nim męczyłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted April 6, 2020 Author Report Share Posted April 6, 2020 5 godzin temu, Wania Kindżał napisał: A co z modem Upadła Gwiazda? A co z Ostatnim Stalkerem i Rebornem co go wspomniał @kondotier no niestety to jest Top 5 a z tymi już się zbliżamy do Top 10. Może jak będą robić następną topkę to dodadzą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wania Kindżał Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 To nie wiem, bo Ostatniego Stalkera właśnie przechodzę jednak patrząc na rozwój wydarzeń, szykuje się długa i fascynująca przygoda w Zonie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts