zbych Posted April 26, 2020 Report Share Posted April 26, 2020 Witam Jak w temacie mam problem z wykończeniem najemników pod mostem kolejowym na Kordonie ( zlecenie od Kużniecowa). Nie wiem jak ich ubić żeby wojskowi nie stali się wobec mnie wrodzy. Znalazłem jeden filmik z rozgrywki chyba jakiegoś Rosjanina ale mi się nie udaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted April 26, 2020 Report Share Posted April 26, 2020 @zbych Potrzebna snajperka i trochę spostrzegawczości. Snajperka, lub inna dobra pukawka, po to, aby móc strzelać skutecznie z odległości nie wywołującej poruszenia pod mostem. A spostrzegawczość, to znalezienie nicków nie rosyjsko brzmiących. To ci do likwidacji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted April 26, 2020 Report Share Posted April 26, 2020 Tak, snajperka i likwidacja tych gości z daleka, by nie wchodzić w pole widzenia żołnierzy. Włącz rozpoznawanie npc i patrz którzy npc mają pojedyncze imionka. Tych likwiduj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbych Posted April 26, 2020 Author Report Share Posted April 26, 2020 (edited) Ok udało się. Okazało się że zabijałem jednego, którego nie trzeba. Dlatego że było dwóch w exo maskujących, jeden wojskowy i najemnik. Zabijałem tego wojskowego a powinienem tego drugiego: niejaki ''Fiedka truchło''. Dziękuje pozdrawiam Edited April 26, 2020 by zbych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted April 26, 2020 Report Share Posted April 26, 2020 Zbych - w razie wątpliwości najeżdżasz kursorem broni na postać, po jakimś czasie masz ksywkę, stopień itd i kolor postaci, wtedy jak masz misję bierzesz szur-szura - SWDS i robisz to za co ci zapłacono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts