zbych Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Witam Jak w temacie mam problem z wykończeniem najemników pod mostem kolejowym na Kordonie ( zlecenie od Kużniecowa). Nie wiem jak ich ubić żeby wojskowi nie stali się wobec mnie wrodzy. Znalazłem jeden filmik z rozgrywki chyba jakiegoś Rosjanina ale mi się nie udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @zbych Potrzebna snajperka i trochę spostrzegawczości. Snajperka, lub inna dobra pukawka, po to, aby móc strzelać skutecznie z odległości nie wywołującej poruszenia pod mostem. A spostrzegawczość, to znalezienie nicków nie rosyjsko brzmiących. To ci do likwidacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Tak, snajperka i likwidacja tych gości z daleka, by nie wchodzić w pole widzenia żołnierzy. Włącz rozpoznawanie npc i patrz którzy npc mają pojedyncze imionka. Tych likwiduj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Ok udało się. Okazało się że zabijałem jednego, którego nie trzeba. Dlatego że było dwóch w exo maskujących, jeden wojskowy i najemnik. Zabijałem tego wojskowego a powinienem tego drugiego: niejaki ''Fiedka truchło''. Dziękuje pozdrawiam Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zbych - w razie wątpliwości najeżdżasz kursorem broni na postać, po jakimś czasie masz ksywkę, stopień itd i kolor postaci, wtedy jak masz misję bierzesz szur-szura - SWDS i robisz to za co ci zapłacono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi