Dr_Sztychowka Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 Witam. Rozpocząłem jeszcze raz grę i wszystko hulało na lewo i prawo, dotarłem do wątku z x18 i przed laboratorium chciał bym trochę prowiantu kupić. Mam już 8 artefaktów i chciał bym sprzedać je Sacharowi. Nie wiem czy to troche z mojej chytrości że chcę więcej dostać rubli ale to już chyba mój interes :). Idę na Dzicz i się dziwię dlaczego nie ma przejścia tak jak do innych lokacji np z Kordonu na Wysypisko. Myślałem że specjalnie połączyli modderzy Dzicz z Rostokiem żeby było łatwiej. Idę przez Dzicz a tam już dosłownie nic nie ma oprócz trawy i drogi kamienistej. Idę już na przejście na Jantar tam gdzie powinno być i patrzę a tam przepaść. Nie chciałem włazić tam aby uniknąć jakiegoś błędu z mojej głupoty i ciekawości i teraz nie wiem czy przejście na Jantar i na Dzicz jest zamknięte żeby nie zrobić za szybko misji z x16 czy to jakiś błąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 @Dr_Sztychowka przejścia na lokacje odblokowują się z biegiem fabuły, wykonywania zadań. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 Przed X-18 nie można iść nad Jantar.. dopiero z biegiem fabuły tam trafisz Najpierw wrócisz na Kordon i z czasem trafisz tam gdzie chcesz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Sztychowka Posted May 7, 2020 Author Report Share Posted May 7, 2020 @tom3kb A dobra dzięki, bo ja jak patrzyłem na te nowe lokacje zapomniany las itd. to do niektórych nie było wejścia i myślałem że tylko tak dla pokazu są. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 @Dr_Sztychowka Przejście na Jantar odblokuje się jak będziesz miał od Barmana aktywne zadanie na X-16, czyli po przyniesieniu dokumentów z x-18. Jeśli chodzi Ci o prowiant i zaopatrzenie jeszcze przed x-18, to patrz u handlarzy co wymieniają na arty, wykonuj inne zadania, kupuj schowki u Informatora za zebrane pda z trupów itp, możliwości jest sporo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts