kobal Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Mog? ci przes?a? ale wstawia? nie b?d? bo taki pdf nie za bardzo legalny malakas // wys?a?em PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Nie mo?esz kupi? na allegro ? ja tak zrobi?em i transakcja by?a szybka. Wyda?em jakie? 28z? razem z przesy?k? tak wi?c op?aca si? i nie ma powodów do narzekania. Ja bardzo ?a?uj? ?e nie s? przet?umaczone ksi??ki o stalkerze na nasz j?zyk, ruscy ju? troch? ich maj?.. a my nic. Nawet s?ysza?em ?e niemcy par? ich przet?umaczyli na swój j?zyk.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Warto zapisa? si? do biblioteki, nale?a?em kiedy? równocze?nie do czterech. Jak bibliotekarka b?dzie mi?? kobiet?, to poleci Ci wi?cej ksi??ek w tym klimacie. A na komputerze nie czytajcie za d?ugo, wiele bym da? za wzrok z przed 4-rech lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi