tom3kb Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @Leito dwa tygodnie temu @Trynda wspominał o tym addonie Agressor Reshade, zawołamy go to może coś odpisze jeśli trochę pograł. Z tego co wtedy napisał to "graficznie i teksturowo bomba". Ps. Tylko weź pod uwagę, że ten addon tutaj jest na starszą wersję Anomaly 1.5 update 4 hotfix 8, a nie na "finalną" 1.5.1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamersGen Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) A Edytowane 11 Czerwca 2021 przez GamersGen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 (edytowane) Witam czy ten dodatek jest do wszystkich wersji Anomaly ,też do tej najnowszej. Długo nie grałem bo jestem po COVID-19 ,sorry przeczytałem , że na najnowszej nie będzie działać. Edytowane 12 Czerwca 2021 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duriel Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Hej, czy ten Addon pójdzie na 1.5.1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Z tego co wiem to wiem to nie pójdzie już chyba nawet ktoś tutaj pisał albo na moddb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Polecam zobaczyć wersję i wpisy (między innymi) na moddb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Cześć! Zmieniło się coś z Escape from Chernobyl w sprawie przeniesienia na Anomaly 1.5.1 ? Czy dalej zostaje tylko wersja 1.5.0 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComradeKenny Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Hej, poszukuje spolszczenia do najnowszej wersji BaS, jeśli takie istnieje. Zakładając że ktoś ma link albo jest w jego posiadaniu, to bardzo bym prosił o kontakt. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koks1334 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Czy da się jeszcze gdzieś pobrać moda wraz z spolszczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit_raf@o2.pl Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Czy można prosić o pełną przejrzystą instrukcję instalacji każdego spolszczenia ? W paczce modów jest jeden folder gamedata, a w tłumaczeniach jest ich więcej- poproszę o dobrą instrukcję instalacji Wrzuciłem folder db i gamedata do głównego folderu gry- i gra się nie uruchamia niewiem- o co tutaj tej grze chodzi ktoś pomoże? Edytowane 22 Stycznia 2022 przez wit_raf@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronnie1910 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Jeśli chodzi o modpack - był budowany pod wersję 1.5.0 u4h8 i tylko na niej działa. Na 1.5.1 Escape from Pripyat zrobił wszystko lepiej ode mnie (więc dałem sobie spokój z paczką na nową wersję) Jeśli chodzi o spolszczenie (i dotyczy to wszystkich modów czy addonów) - żeby gra "widziała" pliki potrzeba dwóch rzeczy. Po pierwsze: plik "localization" w gamedata/configs powinien wyglądać tak: Spoiler [string_table] font_prefix = _cent language = pol Wtedy pliki będą wczytywane z lokalizacji gamedata/configs/text/pol i tylko tam należy wrzucać jakiekolwiek pliki tekstowe ze spolszczeniem. Nie trzeba wtedy zmieniać języka gry w opcjach. Mimo, że nadal język gry będzie ustawiony na angielski to teksty będą wyświetlane w języku polskim. Edytowane 30 Stycznia 2022 przez Ronnie1910 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Mam pytanko panowie czy sama wersja Escape From Chernobyl bez bombastika jest dostępna,jeśli tak skąd pobrać??? Jakaś rada???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronnie1910 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Wersja bez bombastika cały czas wisi na moddb https://www.moddb.com/mods/stalker-anomaly/addons/escape-from-chernobyl-addon-pack-v11 ale jest to wersja na Anomaly 1.5.0. Na najnowszej wersji gra ci się wykrzaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi