pda13 Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 dzięki bo jestem zielony na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 24 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Cześć! Ostatnio resetowałem komputer, zainstalowałem na nowo OGSE, wszystko oka ale kiedy próbuję włączyć grę wyświetla się takie coś: Co mam z tym zrobić ? zainstalować grę na nowo czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 17 godzin temu, pda13 napisał: Co mam z tym zrobić ? zainstalować grę na nowo czy co? Cześć. Nie powinno instalować się modów na partycji systemowej, a zwłaszcza w katalogach Program Files. Jeśli nie pomoże uruchamianie gry z prawami administratora, to radziłbym przenieść instalkę w inne miejsce, poza ww. katalogi i partycję systemową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 25 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 (edytowane) DZIĘKUJĘ, DZIAŁA!!! Mam jeszcze 2 pytania 1- jak zrobić żeby głos był po Rosyjsku 2- Na początku trzeba pomóc stalkerowi - dać mu apteczkę, problem w tym że go tam nie ma jest sama apteczka i tyle Edytowane 26 Września 2021 przez pda13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 26 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 @pda13 17 minut temu, pda13 napisał: Co mam zrobić? Z czym? A pytanie o brakującego enpeca, daj w problemach fabularnych. Spoiler Obejrzyj od początku do 4:00. Czy zrobiłeś tak samo? Miałeś komunikaty? https://www.youtube.com/watch?v=IVUbbcK9w9g To początek moda. Jeśli masz brak spawnu, zacznij gę od nowa. Następne porady, tylko we właściwych działach i tematach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 27 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Już naprawiłem. Przepraszam że cały czas Was męczę pytaniami ale jak zmienić głos na Rosyjski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 @pda13 jeśli można to w konfiguratorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 27 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Ok, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 18 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Witam Kiedy odpalam OGSE pojawia się takie coś: "Nie można kontynuować wykonywania kody, ponieważ nie znaleziono obiektu d3dx9_34.dll. Ponowne zainstalowanie programu może rozwiązać ten problem." Zainstalowałem na nowo i jest to samo, co mam zrobić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 @pda13 a jakie directx na kompie zainstalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 @pda13 A grałeś już w jakiegoś moda na siniku OGSR lub x64? Te silniki wymagają uzupełnienia bibliotek. A Twój błąd pokazuje właśnie taki brak. Na forum są wstawione paczki z tymi uzupełnieniami. Jeśli jeszcze tych uzupełnień nie instalowałeś, to zajrzyj tutaj i ze spojlera Linki do pobrania, pobierz tę paczkę VC++ . Trzeba zainstalować wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 @pda13 o tutaj zerknij https://www.moddb.com/mods/old-good-stalker-evolution/forum/thread/crash-on-startup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 18 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 18 minut temu, tom3kb napisał: @pda13 a jakie directx na kompie zainstalowane? jak to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 26 minut temu, pda13 napisał: jak to sprawdzić? W polu wyszukiwania na pasku narzędzi wpisz dxdiag. Następnie wybierz pozycję dxdiag Run command. W narzędziu diagnostycznym DirectX wybierz kartę system , a następnie w sekcji Informacje o systemie Sprawdź wersję programu DirectX . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 @pda13 Zainstaluj tę paczkę którą Ci podpowiedziałem. OBSŁUGA X64.7z Ona rozwiązuje wszystkie problemy z silnikami x64. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 19 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 22 godziny temu, pacjent1972 napisał: W polu wyszukiwania na pasku narzędzi wpisz dxdiag. Następnie wybierz pozycję dxdiag Run command. W narzędziu diagnostycznym DirectX wybierz kartę system , a następnie w sekcji Informacje o systemie Sprawdź wersję programu DirectX . mam DirectX 12 22 godziny temu, kondotier napisał: @pda13 Zainstaluj tę paczkę którą Ci podpowiedziałem. OBSŁUGA X64.7z 13.3 MB · 1 pobranie Ona rozwiązuje wszystkie problemy z silnikami x64. Zainstalowałem ale pojawia się to samo 23 godziny temu, tom3kb napisał: @pda13 o tutaj zerknij https://www.moddb.com/mods/old-good-stalker-evolution/forum/thread/crash-on-startup zainstalowałem nowy direct ale jest to samo nie wiem o co chodzi bo ainstalowałem DirectX 2010 a pokazuje mi że mam DirectX 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 @pda13 ściągnij sobie TĄ paczkę. Wypakuj pliki do nowego folderu i uruchom DXSETUP.exe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 19 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Ściągnąłem, ale co mam tu wpisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Utwórz nowy folder na pulpicie. Naciśnij na Browse... Wybierz nowy folder. Naciśnij OK. Naciśnij OK. Zaczekaj, aż program wypakuje pliki do nowego folderu. Otwórz nowy folder. Uruchom DXSETUP.exe, zaakceptuj umowę, naciśnij Dalej, zaczekaj, aż program skończy pracę i naciśnij przycisk Zakończ. Uruchom grę i sprawdź czy błąd z brakiem pliku .dll nadal występuje. 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 19 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Działa dziękuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Cześć Mam pytanie czy schowek bywalca jest ważną częścią fabuły czy nie ponieważ kiedy otwieram jego schowek Inc w nim nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 @pda13 Nie rób bałaganu, To pytanie powinno być w problemach fabularnych. Forum to nie fejsbuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pda13 Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 6 godzin temu, kondotier napisał: @pda13 Nie rób bałaganu, To pytanie powinno być w problemach fabularnych. Forum to nie fejsbuk. Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi