Guest Diegtiariow Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 W filmie o: 5. Gadający kontroler (ZP) 4. Pierwsze spotkanie z burerami (ZP) 3. Pijawka w Podziemiach Agropromu (CCz) 2. Pierwsze wejście do X-10 (CCz) 1. Płaczący burer (ZP) A według was, jakie są straszne momenty w Stalkerze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArNie Posted November 30, 2020 Report Share Posted November 30, 2020 Osobiste: 5. Pierwsza wyprawa do X18 i X16 (CCz) 4. Zadanie na ubicie Chimery na Janowie (ZP) 3. Wyprawa do X8 (ZP) 2. Eksploracja zakładu Jupiter (ZP) 1. Czerwony Las nocą (CzN) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted November 30, 2020 Report Share Posted November 30, 2020 NS5 TT2 - gdy byłem na lokacji z bajorem pod którym są pieczary z poltergeistami i z kontrolerem i mam uratować siostrę kobity z martwego miasta. Po gadce z łowcami/myśliwymi podłażę do baraku z 2 starymi kobitami które oferują atrakcje z młoda kobietą a tu nagle one (te 2 starsze) zamieniają się w kontrolerów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted November 30, 2020 Report Share Posted November 30, 2020 A ja po sceny z horrorem odsyłam do moda Źródło. Niewielu - albo nikt poza mną - zagrał w niego. Jak wam się pojawi horda mutantów i zombiaków, a każde z nich po zabiciu wyrzuci z siebie po kilka kolejnych, a niektóre w momencie zabijania wyślą impuls elektryczny skuteczny na dużą odległość, to się przekonacie co to jest horror w stalkerze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted November 30, 2020 Report Share Posted November 30, 2020 No zgadza się Źródło to nie tyle horror w kwestii klimatu ale bardziej logistyki i akcji. Zabijasz i nie wiesz w co to coś co zabiłeś się przemieni, co zrobi, ile będzie przemian po zgonie zanim zdechnie na dobre. Przelazłem i więcej do niego nie wracam, istny raj dla masochistów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Diegtiariow Posted December 1, 2020 Report Share Posted December 1, 2020 W Alternatywie 1.3.2 były także momenty z horroru, jak np. mutant w pewnej ukrytej lokacji (nie powiem gdzie się znajduje), czy też sny głównego bohatera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts