LisKot Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja @marko6996 Ja przeszedłem tym zaminowanym tunelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja hmm? z waszych opisów i screenów rzeczywiście nic ciekawego, poza tym 2015r to lata świetlne, mod stary jak węgiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja @cez137 Że stary, to nie oznacza, że kiepski. Trzeba zagrać i się przekonać. Na przykład OGSE ma ponad 10 lat na karku, a solidnie rozbudowuje CCz, doczekał się nawet adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja @Agrael ja rozumiem, ale to widać po teksturach, po grafice że to słabo wygląda, do tego latanie po pustych lokacjach to też nic fajnego, no opieram się na tym co piszecie, przecież sobie tego nie wymyśliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja @cez137 E tam, grafika to nie wszystko, poza tym na screenach nie wygląda źle. Jeżeli chodzi o puste lokacje, to jest to po części wyjaśnione w opisie moda - w Zonie miała miejsce silna emisja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja Mam wylot do pulpitu przy przejściu na Gęstwiny bez loga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja @Szeregowy Killer A przed wejściem na Gęstwinę zmieniłeś oświetlenie na statyczne? Nie grałem jeszcze w tego moda, ale zakładam, że to jakaś nowa lokacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 24 minuty temu, Agrael napisał(a): @Szeregowy Killer A przed wejściem na Gęstwinę zmieniłeś oświetlenie na statyczne? Nie grałem jeszcze w tego moda, ale zakładam, że to jakaś nowa lokacja. A to muszę przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Szeregowy Killer - się przyzwyczaj, że w wielu modach przeskakuje się w rodzajach oświetlenia bo może być wylot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6996 Opublikowano 25 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja Gdzie jest powinność w modzie ,a raczej jej dowódca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 17 minut temu, marko6996 napisał(a): Gdzie jest powinność w modzie ,a raczej jej dowódca? Generał Kryłow i jego oddział, są w podziemiach Agroprowmu, a dokładnie w kryjówce Striełoka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6996 Opublikowano 25 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja Teraz, gawron napisał(a): Generał Kryłow j jego oddział, są w podziemiach Agroprowmu, a dokładnie w kryjówce Striełoka. Mod już skończony. Całego moda z dodatkowym obciążeniem w postaci paczki przeszedłem😝. Przynajmniej to nie jeden z tych trudnych modów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2 minuty temu, marko6996 napisał(a): Przynajmniej to nie jeden z tych trudnych modów. Fakt, bywają trudniejsze, tylko trzeba się trochę nabiegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6996 Opublikowano 25 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2 minuty temu, gawron napisał(a): Fakt, bywają trudniejsze, tylko trzeba się trochę nabiegać Nawet nie ''trudniejszy'' jedyne problemy to były kordon i Prypeć. Kordon dlatego bo cały był zalany wojskiem, a Prypeć bo noc była i nic nie widziałem. Całego moda z grozą pod 5.45 przeszedłem (na kordonie kupiony) i tylko zmieniłem w sakofagu bo więcej amunicji natowskiej było. Tak samo z ubiorem, znalazłem ubranie najemnika na początku, to zmieniłem tylko gdy byłem na elektrowni bo leżało akurat ubranie wojskowego. Problemem jak już była tylko waga, jednak świecidełko w schowku znalazłem, to pomogło. Nawet mutanty problemu nie stanowią, bo np. pseudogigant schodzi na jeden magazynek grozy a inne to może gracz po prostu wyminąć. (jednak pijawki mogą zabić jednym uderzeniem ale ich dużo nie ma w modzie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Przyznam, że nawet ciekawy początek. Opustoszały widok wioski kotów sprawił, że choć raz dobrze było zobaczyć Sidorowicza w jego bunkrze. Później lądujemy na bagnach i gołym okiem można dostrzec, że w Zonie stało się coś złego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca W końcu moda przeszedłem. Dosyć krótki, ale przez panujące upały nie za bardzo chciało mi się grać. Fabuła nie jest zbyt zawiła i z czasem Jeger dowie się, dlaczego w Zonie jest tak mało stalkerów, co się dzieje na północy i w jaki sposób niektórzy przetrwali. O dziwo jak na tak krótkiego moda mamy całkiem sporo lokacji - Zapomniany las, Szpital, Limańsk, Generatory... Trochę tego jest, ale oczywiście z pewnych względów nie ma na niektórych z nich żywej duszy. Niektórzy napiszą, że to minus, ale nie do końca, bo jest to ciekawa odmiana. Podobnie, jak niektórzy mogą narzekać na bardzo częste bieganie po lokacjach. Cóż, taki urok tego moda. Nie będę spoilerował fabuły, ale za to wspomnę o drobnej "ciekawostce". Kojarzycie moment, w którym przedzierając się na CEA-2 w oryginale lądujemy na chwilkę w bunkrze Sidora? W trakcie fabuły moda też się w nim znajdziemy, ale nie będzie to cutscenka. Chyba w żadnym innym modzie nie spotkałem się z tym, żeby ktoś wykorzystał to miejsce. Znaczy na pewno wykorzystał, ale nie pamiętam w jakim Dzięki za spolszczenie @gawron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi