danieldino Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Jak w temacie, ulubiona wasza lokacja ? Moja lokacja to Rostok a dok?adnie Bar 100 Radów, chyba jedne z najbezpieczniejszych lokacji w grze. Okolice pilnuje Powinno?? wi?c mo?na tu odpocz??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Prype? chyba nie trzema t?umaczy? dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja lubi?, Bar..mo?na odpocz??, porozmawia?, zatrudni? si?..ogólnie taki azyl dla stalkerów..kolejn? moj? ulubion? lokacj? s? magazyny wojskowe, uwielbiam tam przebywa?, blisko do centrum a w pobli?u znajduje si? wioska, ?wietny panuje klimat...ponadto jako jeden z nie wielu lubi? Wysypisko, poniewa? jest to miejsce bandytów mojej ulubionej frakcji..mo?na znalez? zawsze jaki? artefakt albo napa?? na stalkerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Zdecydowanie Bar ... mo?e nie dla rozmów i zada? , ale jest to dobra baza wypadowa na okliczne lokacje . Jego po?o?enie w ?rodku gry to by? bardzo dobry pomys? , podobnie jak niebieska skrzynka w samym Barze. Jak dobrze pomysle? z Baru jest wsz?dzie blisko. W Barze te? zawsze jest ( by? w starej grze ) lepszy towar . Oczywi?cie nie wiem co mnie czeka dalej bo zaliczy?em Radar i trzreba wybiera? si? g??biej w Zon? . Nie przechodz? gry szybko bo wykonuje wszystkie kwesty nawet te poboczne ..ale nigdzie te? mi sie nie ?pieszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Co tu mo?na powiedzie? o ulubionej lokacji - na tym etapie gry jeszcze wielu nie znamy. Przed nami Radar, generatory, czerwony las, Elektrownia, Zapomniana Wie?... Ale z tych do tej pory, to chyba najbardziej lobi? Bar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_1 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Moim ulubionym miejscem jest baza naukowców , poniewa? jest tam bunkier i jest w nim ma?o miejsca i zaraz jest laboratorium . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Moje ulubione miejsce, to Prype? i Koron(w szczególno?ci wiosk? kotów), w Prypeci mo?na se postrzela?, a w Kordonie jest bezpiecznie, niestety, obydwie te lokacj? znajduj? si? daleko od siebie :cry: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Moj? ulubion? lokacj? jest Dolina Mroku i Jantar. Dolina Mroku gdy? jest tam tak pusto i mo?na odpocz?? a Jantar gdy? siedz? tam moi koledzy .. naukowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avator Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Bar jest dobry bo jest tam Arena i mo?na tam zarobi? na kupno nowego wyposa?enia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Czerwony las,mózgozw?glacz. Wysokie promieniowanie które szybko za?atwia bohatera,ukryci monolitowcy których trzeba likwidowa?,potem jeszcze po wy??czeniu zw?glarki walka z wojskiem i do Prypeci. Pami?tam jak sko?czy?y si? leki popromienne i musia?em si? wycofa? do baru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Wysypisko- nigdy sie tam nie nudzilem. Mozna znalezc grupke kolegow do ogniska, postrzelac sie z bandytami i mutantami a takze pozwiedzac teren pelen artefaktow. Miod! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ja zadomowi?em si? w Magazynach Wojskowych... A dok?adnie w tej ma?ej wiosce niedaleko zagrody najemników... Spokój i cisza... Fakt faktem czasem trzeba opatrzy? rany i zmieni? magazynek...A zw?aszcza kolo wie?yczki gdzie le?y obok niej dwóch barci z wolno?ci. Kto? wys?a? ich po artefakty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Oczywi?cie KORDON bo si? tu uczysz jak przetrwa? w zonie i Prype? to pi?kne miasto porostu jest tam pi?knie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromow Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wed?ug mnie ,najfajniesz? miejscówk? jest Wysypisko, Kordon i Bar, w Barze czuje sie bardzo bezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Ja lubie Bar bo s? walki na arenie no i jest to najbezpieczniejsze miejsce w Zonie.Wed?ug mnie w czerwonym lesie (g?ównie okolice tu? przy radarze)jest najlepszy klimat - ten widok pote?nej anteny w które uderzaj? wy?adowania elektryczne,zwidy .Elektrownia te? jest super. W Kordonie te? jest fajny klimat-pieski biegaj? wsz?dzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Kordon , pierwsze co robi? po zacz?ciu nowej gry to , wziecie od wilka osprzetu i pognanie pod krzaczek po 450 pestek w skrzynce ko?o pasu minowego nast?pnie kasuj? 3 wojskowych zwiadowców i dzi?ki temu mam ju? karabin i par? pestek wiec lece na dach w wiosce i zabieram kombinezon z strychu jednego z domów nast?pnie skacz? do gospodarstwa i kasuj? bandytów , zbieram manatki i do skrzyneczki po chwili mam na karku wojskowych wskakuje na strych i po cichy pach (a z budy zabieram pistolet z zintegrowanym t?umikiem) jak wszystkich rozwal? to zbieram cia?a na kup? i wszystkie graty do skrzyni . Porcjami biegam do handlarza i sprzedaje za nbyt? kase kupuj? u handlarza apteczki i inne przydatne przedmioty i w taki sposób jestem przygotowany na dalsza walk? i mam na diesione dla wojska pod zniszczonym mostem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi