Jump to content

Problemy z wyświetlaniem obrazków na forum

kondotier

Recommended Posts

4 minuty temu, kondotier napisał:

Nie wiem jak to jest u innych, ale w Twoich wpisach zrzuty które wstawiasz, u mnie się nie wyświetlają, a mam je tylko nazwą której kliknięcie przenosi do jakiejś przeglądarki z taką miniaturką. 

U mnie wszystko ok od razu:

aaaaa.jpg

@kondotier jakiej przeglądarki używasz? U mnie na Chromie i Edge zrzuty ekranu wyświetlają się normalnie.

Mod postawiony, graficznie prezentuje się ładnie. Jak ktoś będzie chciał go tłumaczyć to najwięcej roboty będzie miał z dwoma plikami st_items_outfit.xml i st_items_weapons.xml. Pozostałe pliki mają po kilka linii do tłumaczenia.

@Gatzek Może tak być, bo otworzyłem forum tą przeglądarką z Windowsa i zrzuty widać. 

Ale jest to o tyle dziwne, że przed zmianami na forum wszystko grało. A ja w ustawieniach Firefoksa nic nie zmieniałem. Chyba, że zrobiła to któraś z aktualizacji.

A używających Firefoksa proszę o podpowiedzi w sprawie ustawień.

17 minut temu, kondotier napisał:

A używających Firefoksa proszę o podpowiedzi w sprawie ustawień.

Nie odpalałem Firefoxa od przynajmniej dwóch lat, teraz włączyłem, zaktualizowało mi go do aktualnej wersji i wszystko wyświetla się tak jak i w Chromie, Nie grzebałem w zadnych opcjach, wszystko na ustawieniach domyślnych.

@Suseł  Oprócz tej wmontowanej w Windowsa WinEdge i Firefoksa nie mam innej, bo nie były mi potrzebne.

Przed zmianami na forum problemów nie  było. Na Edge mogę zobaczyć tylko #1, a na nim jest obrazek.

Szukałem w ustawieniach Ff, ale nic takiego nie znalazłem. Bo to dziwne, że te problemy są tylko ze zrzutami z jednego obcego forum.