kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @kamil190 Nie wiem jak to jest u innych, ale w Twoich wpisach zrzuty które wstawiasz, u mnie się nie wyświetlają, a mam je tylko nazwą której kliknięcie przenosi do jakiejś przeglądarki z taką miniaturką. Dopiero kliknięcie w nią pokazuje zrzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 4 minuty temu, kondotier napisał: Nie wiem jak to jest u innych, ale w Twoich wpisach zrzuty które wstawiasz, u mnie się nie wyświetlają, a mam je tylko nazwą której kliknięcie przenosi do jakiejś przeglądarki z taką miniaturką. U mnie wszystko ok od razu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @kondotier jakiej przeglądarki używasz? U mnie na Chromie i Edge zrzuty ekranu wyświetlają się normalnie. Mod postawiony, graficznie prezentuje się ładnie. Jak ktoś będzie chciał go tłumaczyć to najwięcej roboty będzie miał z dwoma plikami st_items_outfit.xml i st_items_weapons.xml. Pozostałe pliki mają po kilka linii do tłumaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 A u mnie jest tak: @Gatzek Używam firefoxa. Ten problem ze zrzutami pojawił się po zmianie na forum. Poprzednio wszystko było w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @kondotier stawiam, że coś w opcjach Firefoxa trzeba zmienić. Ale to musi się wypowiedzieć ktoś, kto używa tej przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @Gatzek Może tak być, bo otworzyłem forum tą przeglądarką z Windowsa i zrzuty widać. Ale jest to o tyle dziwne, że przed zmianami na forum wszystko grało. A ja w ustawieniach Firefoksa nic nie zmieniałem. Chyba, że zrobiła to któraś z aktualizacji. A używających Firefoksa proszę o podpowiedzi w sprawie ustawień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 17 minut temu, kondotier napisał: A używających Firefoksa proszę o podpowiedzi w sprawie ustawień. Nie odpalałem Firefoxa od przynajmniej dwóch lat, teraz włączyłem, zaktualizowało mi go do aktualnej wersji i wszystko wyświetla się tak jak i w Chromie, Nie grzebałem w zadnych opcjach, wszystko na ustawieniach domyślnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @tom3kb Np zrzut który Ty wstawiłeś, wyświetla się normalnie, jak i zrzuty od innych użytkowników np. w Klimatycznych. POPRAWKA: W Klimatycznych Kamila 190 też prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @kondotier podejrzewam, że to może być przez to, że to są linki z galerii z tej stronki https://vk.com/@zonelegendss-stalker-zov-pripyati-call-of-redux No ale inni raczej nie mają problemu. A aktualizowałeś Firefox. A jak ja wkleję go tak to widzisz? Albo tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @tom3kb W powyższym wpisie też zrzuty są tylko nazwami. Otworzyłem oryginalną stronę i widzę zrzuty normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @kondotier serio nie wiem dlaczego tak jest? Te linki są trochę inne niż normalne wklejane blablabla.jpg tylko mają w nazwach dodatkowo rozdzielczości i jakieś odniesienie do albumu z którego są =album. Ale dlaczego ci się nie wyświetlają normalnie jak innym to nie mam pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @tom3kb Mój Firefoxs ma ustawioną automatyczną aktualizację i sprawdziłem, jest na bieżąco. Nawet sprawdzałem na wyłączonym adbloku. Nie pomagało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @kondotier Może gdzieś w przeglądarce są ustawienia które powodują że ci się obrazki nie pokazują. A na innych przeglądarkach też tak masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @Suseł Oprócz tej wmontowanej w Windowsa WinEdge i Firefoksa nie mam innej, bo nie były mi potrzebne. Przed zmianami na forum problemów nie było. Na Edge mogę zobaczyć tylko #1, a na nim jest obrazek. Szukałem w ustawieniach Ff, ale nic takiego nie znalazłem. Bo to dziwne, że te problemy są tylko ze zrzutami z jednego obcego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @kondotier Wyczyść przeglądarkę, może to coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @Suseł trzeba by raczej ją przeinstalować. Ale takie rzeczy robi mój "domowy" informatyk, który jest na razie niedostępny. Ale jeśli te zrzuty z tamtego forum jeśli są inaczej wklejane są widoczne, to raczej nic to nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi