tom3kb Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Tytuł oryginalny: Hibernation Evil - Эпизод III Platforma: Cień Czarnobyla 1.0006 Data premiery: 23.07.2021 r. Autorzy: Кирилл Левшин, Амон Нихродский OPIS: Spoiler Stalker o ksywce Samotnik wraca z elektrowni, by opowiedzieć mieszkańcom Strefy Wykluczenia o organizacji Niewidzialnych Obserwatorach, którzy wiedzą o wszystkim, co dzieje się w Zonie. Samotnik po nieudanej próbie wyłączenia instalacji czerpiącej energię z noosfery postanawia skonsultować się z profesorem Goodwinem, który obecnie przebywa nad Jantarem. Podczas podróży w podziemiach spotyka kopacza o paranormalnych zdolnościach. Po zastrzeleniu go rusza w dalszą drogę. Jednak śmierć, to nie koniec... Autorzy i ich mody, które zostały wykorzystane: Spoiler Последний Сталкер, VOVASIKVAIS, Robbie, cOldSnake, Tomajan, Aaz, LilRobby, VIRUS96, Phantom_86, Azetrix, Alexandr_1993, Антишнапс, anton1608_1997, Last Day, Lost Alpha, Зона Поражения 3, OWR, Newman, ViNT, CocoBoy, Roman Goroff, Greshnik13rs, Re-Animation Project, cOldSnake, PROGRAMISTIC, Blackwood Games, Team Raccoon. Podziękowania: Spoiler Андрею «Dextrila» Карелину - Kanał na YouTube. Максиму Халяпову - Kanał na YouTube. Możliwe błędy: Spoiler Możliwe błędy związane z grafiką. Zaleca się ponowne uruchomienie gry. SCREENY: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Poprawna kolejność instalacji: Cień Czarnobyla 1.0006. Pobrane, a następnie rozpakowane archiwum z modem należy umieścić w głównym katalogu gry. Kopia folderu rus z przemianowaniem na pol. Do gamedata/config - kopia pliku: localization.ltx Do gamedata/config/text/pol - kopia pliku: string_table_includes.xml LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] GoogleDrive - [KLIK] Źródło: 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Pierwsze kilkanaście minut z rozgrywki. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Odpaliłem moda z ciekawości, fajny klimat... Instalacja na polską platformę: Spoiler 1. Stalker CCz 1.0006 2. Kopia gamedaty moda do głównego katalogu gry. 3. Kopia folderu rus z przemianowaniem na pol. 4. Do gamedata/config - kopia pliku: localization.ltx 5. Do gamedata/config/text/pol - kopia pliku: string_table_includes.xml 6. Można grać. Spoiler 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 @gawron a grałeś w poprzednie dwie części? Bo to jednak ciąg dalszy historii. A w planach już prace nad czwartą częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Grałem w poprzednie części, z resztą napisałem parę zdań w tematach poprzednich odsłon. Trójkę na razie odpaliłem, jak będzie więcej czasu, też zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Trzecia odsłona Hibernation Evil to niedługi, na jakieś dwie godziny gry mod. W porównaniu do poprzednich części trójka to prawdziwy psychodelik. Podobnie jak w poprzednich częściach, sporo biegania, szukania i nieoczekiwanych zmian miejsca. Do tego przyzwoite modele pukawek, odpowiednio dobrane dźwięki i nieco zmieniona grafika. Zresztą, myślę, że autorowi najmniej chodzi o stronę graficzną moda, a zdecydowanie bardziej stawia na atmosferę, czym mnie przekonał, dlatego chętnie zagram w zapowiedzianą czwartą część HE. Parę screenów z mojej gry: Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Fajne ale krótkie, te ściany w kształcie zwojów mózgowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Z całej trylogii Hibernation Evil to trójka jest najlepsza, szczególnie pod kątem grafiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi