Sarkazm Opublikowano 19 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada Jak ekipa ducha zginie w ataku na posterunek wojskowy to nic złego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada Jak nie masz czerwonego komunikatu to nic złego się nie dzieje. Po prostu nie będą siedzieli we wsi kotów przy ognisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 19 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 21 minut temu, Ignachinio napisał(a): Jak nie masz czerwonego komunikatu to nic złego się nie dzieje. Po prostu nie będą siedzieli we wsi kotów przy ognisku. a kiedy sie odblokują te 2 ostatnie misje Ducha co są w poradniku? Ta o złocie i o pamiętnikach Monolitu. Bo nic nie daje na tą chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada Idź z fabułą nie od razu wszystko będzie dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada W dniu 19.11.2024 o 21:30, Ignachinio napisał(a): Idź z fabułą nie od razu wszystko będzie dostępne. Dobra, znalazłem i zabiłem zabójców Kła, znalazłem Ducha i wykonałem dla niego 2 misje, reszta jest zablokowana, mam ręczny teleport i ide właśnie do Krzyża. Archara na Zatonie jest więc brak dostępu. dla Dana została misja z Kontrolerem. Więc co teraz? Górnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada Tak górnik. Potrzebujesz dostępu do labiryntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 7 minut temu, Ignachinio napisał(a): Tak górnik. Potrzebujesz dostępu do labiryntu. napisz mi tylko jak wyglądają te czujniki ruchu na Zakładzie Metalurgicznym bo zupełnie nie wiem czego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada Masz je zaznaczone na mapie jako takie kółka. Musisz mieć karabin z lunetą. Takie radyjko z antenką małe ale przez lornetkę widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 1 godzinę temu, Ignachinio napisał(a): Tak górnik. Potrzebujesz dostępu do labiryntu. Niestety Górnik dalej nie ma dla mnie żadnych zadań, co jeszcze moge zrobić by otworzyć ten wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada Przyniosłeś mu książkę z zapomnianego lasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada Godzinę temu, Ignachinio napisał(a): Przyniosłeś mu książkę z zapomnianego lasu? Nie, nawet nie mam tej misji, Górnik nigdy nie miał dla mnie żadnej misji tylko zlecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada @Sarkazm Podaj zapis to może sprawdzę co jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada Dziwne bo tą misję już dawno powinieneś mieć i zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada Godzinę temu, wariat napisał(a): @Sarkazm Podaj zapis to może sprawdzę co jest nie tak. a prosze 741.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada @Sarkazm Już wiem w czym problem. Musisz wziąć od Łysego w Barze zadanie na znalezienie skarbu w Pieczarze. Wtedy Górnik będzie bardziej rozmowny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada Mam pewien bug i miałem go też w 2.1 ale nie pamiętam jak go rozwiązałem Przeprowadziłem buurbona do helikoptera na bagnach na cmentarzu i on wszedł a potem jak ja wchodzę to odpala się cutscenka startowania i po chwili jestem z powrotem obok helikoptera i wyskakuje info że odkryto drogę bagna-generatory tylko że nie mam takiego przejścia Mam tam iść inną drogą i nic się nie zepsuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada @Zwinny U mnie też tak kiedyś było i pomogło wczytywanie zapisu, za którymś razem zaskoczy. A jeśli nic nie da to mozesz spróbować tam pójść inną drogą i jeśli na Generatorach npc-e będą mieli odpowiednie dialogi to wszystko ok. Ale najpierw spróbuj jednak dostać się tam tym helikopterem, musi zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada Teoretycznie masz tam też scenkę.. Nie wiem czy nie jest wymagana. Spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Listopada Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada Solucja która powinna zadowolic wielu graczy(121 filmików): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 24 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada Macie może mape gdzie znajde te 4 roślina dla Kałmuka? Te na lek radiacyjny. znalazłem tylko jedną roślinę na Wysypisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Listopada Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada Sarkazm: Oraz: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 24 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada Labirynt jest częścią Pieczary czy to osobna lokacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Listopada Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada To są 2 lokacje i połączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 25 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada Labirynt wymaga wczytania więc jest osobną lokacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada I weź sobie koniecznie do niego Surowicę i noktowizor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi