wariat Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego @Sarkazm Jeżeli masz u siebie plik drrr.script to przenieś go w bezpieczne miejsce a następnie wypakuj i dodaj do gry zawartość podanej paczki. gamedata.rar TEORETYCZNIE powinno pomóc aby rzxeczy nie wypadały ale nie testowałem tego u siebie więc nie wiem czy zadziała. Jak będzie powodował problemy to usuń plik drrr.script lub z powrotem zastąp go swoim. I pamiętaj, że najlepszym sposobem by rzeczy nie wypadały jest nie nosić ze sobą miliona szpargałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Gdzie dokładnie jest ta notatka w Dziczy o Kotobehemocie? Bo wg poradnika z poprzedniej wersji trzeba przejść na Dzicz a potem wyjść poza mape na Bar i będzie w Kamazie. Tyle że nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego @Sarkazm W tej wersji jest na pace Kamaza w Barze, NIE TRZEBA wychodzić na Dzicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego (edytowane) też nie ma bo sprawdzałem na wszelki wypadek. A dobra, ja szukałem skrytki, nie zwróciłem uwagi na świstek papieru Edytowane 15 Lutego przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Jak nie nosisz na czerwono sprzętu (czyli za dużo) i nie stoisz godzinę w jednym miejscu to plecak powinien być cały Taka porada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 12 godzin temu, Ignachinio napisał(a): Jak nie nosisz na czerwono sprzętu (czyli za dużo) i nie stoisz godzinę w jednym miejscu to plecak powinien być cały Taka porada nie mam na czerwono i wcale nie musze stać, wystarczy że podskocze to losowo może mi coś wypaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Niedziela o 12:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:34 To faktycznie dziwne i polecam zainstalować to co podesłał Wariat ja tego nie mam i plecak mi się nie rozwala. Ale co gra to inne przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano Niedziela o 13:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:49 (edytowane) Gdzie jest ten ktoś w jaskini na zatonie z którym trzeba się spotkać po tym jak dla Prime załatwiło się lekarstwo? Obszedłem cały zaton i nie mogę znaleźć Mi nigdy plecak się nie rozerwał ale też nie zwiększałem udźwigu ani w 2.1 ani tutaj, kolejna przeszkadzajka twórców Edytowane Niedziela o 13:51 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano Niedziela o 14:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:21 @Zwinny Na północ od Skadowska, pomiędzy płaskowyżem a spalonym chutorem jest jaskinia, tam szukaj. To ta sama jaskinia w której w Zewie Prypeci był kontroler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano Niedziela o 14:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:25 Tam gdzie jest przejście do kolektora pod spalonym gospodarstwem? Byłem też w anomalii pazur w jaskiniach i tam gdzie noe prowadził na płaskowyż do helikoptera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano Niedziela o 14:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:27 @Zwinny Nie, to jest osobna jaskinia. A robiłeś już wątek z tym gostkiem który Cię okradł na Kordonie i teraz siedzi na północy Zatonu? Jeśli robiłeś, to jest to ta jaskinia do której on wchodzi i się teleportuje. @edit @Zwinny Dobra znalazłem filmik to zobacz sobie: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Niedziela o 16:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:24 Tam siedzi ten typek od Interpolu przecież. Tam się udać musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano Poniedziałek o 17:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:35 Wiem pytałem gdzie siedzi a nie kto, ano był dzięki Okazało się że był też czapa potrzebny w tym queście a u mnie on był na czerwono od czasu zadania medalionu monolitu Wystarczyło wybić ich kanistrami z paliwem i embrionami a potem czapę ożywić żywym sercem i na szczęście stał się zielony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Poniedziałek o 18:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:40 A nie mogłeś u Sidora zmienić nastawienia frakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano Poniedziałek o 18:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:52 Nie dało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi