Skocz do zawartości

OP-2.2 - Dyskusja ogólna

vidkunsen
Wiadomość dodana przez Agrael,

W tym temacie prowadzimy wszelkie rozmowy na temat OP-2.2.

Rekomendowane odpowiedzi

@Sarkazm Jeżeli masz u siebie plik drrr.script  to przenieś go w bezpieczne miejsce a następnie wypakuj i dodaj do gry zawartość podanej paczki.

gamedata.rar

TEORETYCZNIE powinno pomóc aby rzxeczy nie wypadały ale nie testowałem tego u siebie więc nie wiem czy zadziała. Jak będzie powodował problemy to usuń plik drrr.script lub z powrotem zastąp go swoim.

I pamiętaj, że najlepszym sposobem by rzeczy nie wypadały jest nie nosić ze sobą miliona szpargałów.:vaseline:

12 godzin temu, Ignachinio napisał(a):

Jak nie nosisz na czerwono sprzętu (czyli za dużo) i nie stoisz godzinę w jednym miejscu to plecak powinien być cały ;) Taka porada

nie mam na czerwono i wcale nie musze stać, wystarczy że podskocze to losowo może mi coś wypaść

Gdzie jest ten ktoś w jaskini na zatonie z którym trzeba się spotkać po tym jak dla Prime załatwiło się lekarstwo? Obszedłem cały zaton i nie mogę znaleźć 

Mi nigdy plecak się nie rozerwał ale też nie zwiększałem udźwigu ani w 2.1 ani tutaj, kolejna przeszkadzajka twórców 

Edytowane przez Zwinny

@Zwinny Nie, to jest osobna jaskinia.

A robiłeś już wątek z tym gostkiem który Cię okradł na Kordonie i teraz siedzi na północy Zatonu? Jeśli robiłeś, to jest to ta jaskinia do której on wchodzi i się teleportuje.

@edit 

@Zwinny Dobra znalazłem filmik to zobacz sobie:

Spoiler

• Dodatnia 1

Wiem pytałem gdzie siedzi a nie kto, ano był dzięki

Okazało się że był też czapa potrzebny w tym queście a u mnie on był na czerwono od czasu zadania medalionu monolitu

Wystarczyło wybić ich kanistrami z paliwem i embrionami a potem czapę ożywić żywym sercem i na szczęście stał się zielony

• Dodatnia 2

W dniu 15.02.2025 o 21:29, wariat napisał(a):

@Sarkazm Jeżeli masz u siebie plik drrr.script  to przenieś go w bezpieczne miejsce a następnie wypakuj i dodaj do gry zawartość podanej paczki.

gamedata.rar 1.77 kB · 6 pobrań

TEORETYCZNIE powinno pomóc aby rzxeczy nie wypadały ale nie testowałem tego u siebie więc nie wiem czy zadziała. Jak będzie powodował problemy to usuń plik drrr.script lub z powrotem zastąp go swoim.

I pamiętaj, że najlepszym sposobem by rzeczy nie wypadały jest nie nosić ze sobą miliona szpargałów.:vaseline:

Dzieki za plik, działa. Pojawia sie komunikat o zerwaniu ale nic nie leci.

Gdzie jest ten Schowek Stirełoka z pierwszej wyprawy do Prypeci? 

Panowie i Panie mam problem. Fala mutantów ostatnia bitwa. Wszystko idzie dobrze jestem już na stacji benzynowej i nagle.. cisza nie respią się kolejne fale zadanie się nie zalicza. Co robię źle? Dodam, że nie mam zaliczonych obrony dźwigów portowych pomimo tego, że wysłano mnie do tej drugiej miejscówki którą mam zaliczoną,.

@Ignachinio Miałem taki sam problem jeszcze w OP 2. Problemem był jeden z mutantów, u mnie chyba bibliotekarz, który schował się koło rurociągu obok dźwigów i przez niego zadania nie zaliczało. Jak go znalazłem i ubiłem to od razu wszystko poszło i zadanie na stacji zaliczone.

Podsumowując - musisz poszukać jakiegoś niedobitka przy dźwigach lub przy izumrudnoje tam gdzie pomagały btr-y. Coś musiało Ci umknąć.

• Ważne 1