Ignachinio Opublikowano Sobota o 21:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:13 Kutwa go sprzedaje. Wystarczy mu coś sprzedać i się pojawi w ofercie albo przeładować grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano wczoraj o 11:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:46 gdzie w tej Księgarni w Wschodniej Prypeci jest ten schowek Łowcy? Ten do zadania z zabiciem Cienia Monolitu i jego embrionem. W schowku ma być info co dalej a ja znalazłem tylko jeden schowek za regałem. Pusty oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano wczoraj o 12:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:16 @Sarkazm Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano wczoraj o 15:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:20 Kuźwa byłem bardzo blisko bo wlazłem na tą antenę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu jak zdobęde PDA to co dalej? Bo mam tylko recepture na Monolitowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Musisz mieć recepturę na cień monolitu, potem go tworzysz i zabijasz i zadanie zaliczone Recepturę dostaniesz chyba przy queście na diamentowe czaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu AAA, czyli skrytka Łowcy była ślepym zaułkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Nie była ślepym zaułkiem bo miałeś tam czerwony mózg kontrolera cenne znaleziosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Ok mam pare drobnych zadań do zrobienia które od dawna tkwią nieruszane więc przyda się wasza pomoc 1. Gdzie znajde akumulator do czołgu 2.Gdzie znajde radiostacje dla Wilka. Z Tolikiem gadałem wieki temu i już nie pamiętam 3. Schowek doświadczonego stalkera w Czerwonym Lesie. niby gdzieś koło anomalii ale tych przecież nie brakuje a obszar spory 4. Pozostałe schowki Striełoka w Dziczy i Dolinie Mroku i dlaczego mieć do nich ręczny teleport? 5. Artefakty Striełoka z pierwszego wypadu do centrum Zony 6. Oprogramowanie Skill, przeszukałem baze Wolności i CN ale nic tam sobie nie lezy na wierzchu Edytowane 6 godzin temu przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @Sarkazm 1. W Czerwonym lesie, w czołgu jest schowek, popatrz na właz. 2. Wysypisko, zachodnia część lokacji, tam gdzie koparka i rury, poszukaj w okolicy, będzie leżeć na ziemi. 3. Na jednym z drzew przy tej dużej anomalii. 4. Spoiler 5. Rób schowki Strieloka to znajdziesz. 6. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @wariatnie ma tego schowka w Dziczy, był tylko ten w Dolinie Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @Sarkazm Są dwa możliwe miejsca spawnu tego schowka na Dziczy, Jak nie ma w tym miejscu co na filmie to niedaleko znajduje się jeszcze jeden taki betonowy okrąg obok takiego niewielkiego budynku, rozejrzyj się po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @Sarkazm https://rutube.ru/video/c1db9095f6afc7d5eb1a5cee21f00d19/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi