Ignachinio Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Kutwa go sprzedaje. Wystarczy mu coś sprzedać i się pojawi w ofercie albo przeładować grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca gdzie w tej Księgarni w Wschodniej Prypeci jest ten schowek Łowcy? Ten do zadania z zabiciem Cienia Monolitu i jego embrionem. W schowku ma być info co dalej a ja znalazłem tylko jeden schowek za regałem. Pusty oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca @Sarkazm Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Kuźwa byłem bardzo blisko bo wlazłem na tą antenę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca jak zdobęde PDA to co dalej? Bo mam tylko recepture na Monolitowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Musisz mieć recepturę na cień monolitu, potem go tworzysz i zabijasz i zadanie zaliczone Recepturę dostaniesz chyba przy queście na diamentowe czaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca AAA, czyli skrytka Łowcy była ślepym zaułkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Nie była ślepym zaułkiem bo miałeś tam czerwony mózg kontrolera cenne znaleziosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca (edytowane) Ok mam pare drobnych zadań do zrobienia które od dawna tkwią nieruszane więc przyda się wasza pomoc 1. Gdzie znajde akumulator do czołgu 2.Gdzie znajde radiostacje dla Wilka. Z Tolikiem gadałem wieki temu i już nie pamiętam 3. Schowek doświadczonego stalkera w Czerwonym Lesie. niby gdzieś koło anomalii ale tych przecież nie brakuje a obszar spory 4. Pozostałe schowki Striełoka w Dziczy i Dolinie Mroku i dlaczego mieć do nich ręczny teleport? 5. Artefakty Striełoka z pierwszego wypadu do centrum Zony 6. Oprogramowanie Skill, przeszukałem baze Wolności i CN ale nic tam sobie nie lezy na wierzchu Edytowane 3 Marca przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca @Sarkazm 1. W Czerwonym lesie, w czołgu jest schowek, popatrz na właz. 2. Wysypisko, zachodnia część lokacji, tam gdzie koparka i rury, poszukaj w okolicy, będzie leżeć na ziemi. 3. Na jednym z drzew przy tej dużej anomalii. 4. Spoiler 5. Rób schowki Strieloka to znajdziesz. 6. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca @wariatnie ma tego schowka w Dziczy, był tylko ten w Dolinie Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca @Sarkazm Są dwa możliwe miejsca spawnu tego schowka na Dziczy, Jak nie ma w tym miejscu co na filmie to niedaleko znajduje się jeszcze jeden taki betonowy okrąg obok takiego niewielkiego budynku, rozejrzyj się po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca @Sarkazm https://rutube.ru/video/c1db9095f6afc7d5eb1a5cee21f00d19/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca @wariatNiestety nie widziałem żadnej wielkiej anomalii w Czerwonym Lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 57 minut temu, Sarkazm napisał(a): @wariatNiestety nie widziałem żadnej wielkiej anomalii w Czerwonym Lesie Chodzi o tą Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 22 minuty temu, Zwinny napisał(a): Chodzi o tą Ukryj zawartość Obraz ci się nie załadował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca @Sarkazm na południe od punktu 3 na tym obrazku, czerwona kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Tam nie ma anomalii, tylko dziura w ziemi a obecnie latająca wyspa. Ale już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca A grałeś w Czyste Niebo? Nazywamy to miejsce anomalią bo w CN tam właśnie była anomalia. Granie w Opka bez znajomości lokacji to średni pomysł. Ale to twoja gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca sarkazm - zazwyczaj po przejściu tunelu górniczego i zaliczeniu tamże mutantów plus odnoga na wprost masz anomalie w zależności od moda jest czynna lub wymarła. Potem są elektry i następnie w dalszej części lasku czołg, wszelkiego rodzaju grawitacyjne niespodzianki/anomalie oraz mutanty. Zdarzają się też tam anomalie przestrzenne, oprócz czołgu, w lasku lub obydwu pieczarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Ma ktoś poratować modem który znosi limit noszonych artów? Albo zwiększa ich ilość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Sarkazm - mod na 30 artów na pasie: https://disk.yandex.ru/d/f3WXwyCcKIhaDg https://drive.google.com/file/d/1ZXZSyB2K2eOKHfMOYTe0kgHAvOepf1f5/view Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 9 minut temu, vidkunsen napisał(a): Sarkazm - mod na 30 artów na pasie: https://disk.yandex.ru/d/f3WXwyCcKIhaDg https://drive.google.com/file/d/1ZXZSyB2K2eOKHfMOYTe0kgHAvOepf1f5/view pasuje do 2.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Tak: 30 artefaktów na pasie dla OP-2.2 2022-01-14 11:52:02 Edycja wykonana dla: OP 2.2 / Pakiet łączony 2.2 Teraz możesz zawiesić na pasku 30 artefaktów zamiast standardowych 14. Ta edycja działa ze wszystkimi rodzajami ekwipunku. Dla zwiększenia wydajności zaleca się również ustawienie opcji Wyłącz limit artefaktów . WAŻNE!!! Edycja działa tylko w rozdzielczościach monitora 4:3 i 16:9. Jeśli posiadasz monitor 21:9, NIE INSTALUJ jej, gdyż spowoduje to zawieszenie programu! Jeśli po zainstalowaniu trzeciej łatki gra zawiesza się przy uruchamianiu, pobierz edycję ponownie i zainstaluj ją ponownie! Instalacja: Rozpakuj archiwum i umieść folder gamedata w folderze z zainstalowanym OP-2.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Sobota o 15:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:03 (edytowane) Potrzebuje cynku na schowki Alpinisty. Znalazłem info że trzeba przejść z ATP do Centralnej Prypeci ale to w starej wersji gry. Teraz też? Jeśli nie to podajcie jakieś nagranie albo mapke chociaż to poszukam. Na dodatek przejście daje niby Sacharow za przyniesienie torby z CEA1. Torba dawno przyniesiona a na mapie nie ma przejścia Edytowane Sobota o 15:28 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi