Wariat Opublikowano Czwartek o 12:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:12 @Sarkazm To sprawdź po przeciwnej stronie mostu, podobno tam tez może się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Czwartek o 12:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:25 ok mam, teraz ten szyfr i karty idą razem do Kuźniecowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wariat Opublikowano Czwartek o 13:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:30 @Sarkazm Najpierw zbierz wszystkie karty i znajdź na CEA-1 schowek z albumem, a na końcu do Kuzniecowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Czwartek o 14:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:11 no i gra zrobiła pod nawaliła w nachy po ciężkiemu. Straciłem możliwość robienia zapisów. Za każdym razem jak otwieram konsole pojawia się komenda _preset co uniemożliwia mi zapis gry, kasowanie nic nie daje bo znowu się pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Czwartek o 14:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:19 @Sarkazm no ale istniejące zapisy możesz nadpisywać poprzez menu normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Czwartek o 14:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:21 1 minutę temu, tom3kb napisał(a): @Sarkazm no ale istniejące zapisy możesz nadpisywać poprzez menu normalnie? tak ale już zepsułem tak 3 zapisy więc nie polecam bo teraz wywala jak je wczytam, musiałem je usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Czwartek o 14:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:22 @Sarkazm a może za dużo zapisów masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano Czwartek o 15:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:11 a to jakiś limit jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Czwartek o 15:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:28 @Sarkazm kij wie ale jak narobisz kilkaset zapisów to mogą być problemy. Sporo osób radziło żeby przenosić zapisy gdzieś do innego folderu jak się ma ich dużo, a grać sobie na kilkudziesięciu. Ja tam zawsze jechałem w opki na około 20 save-ach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wariat Opublikowano Czwartek o 19:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:41 4 godziny temu, Sarkazm napisał(a): a to jakiś limit jest? W żadnym modzie raczej takiego limitu oficjalnie nie ma, ale nauczony doświadczeniem z różnych modów mogę stwierdzić, że im większy mod (im więcej miejsca sam zajmuje) tym bardziej trzeba przenosić zapisy poza katalog z modem. Ogólnie trzeba to stosować przede wszystkim we wszystkich wersjach OP-ków i w modach z serii Reborn, w mniejszych modach raczej nie miałem z tym problemu ale dobrze wyrobić sobie taki nawyk że po każdym wyjściu z gry nadmiar zapisów przenieść poza moda. Czasami to pozwala uniknąć różnych problemów, np uszkadzaniu zapisów, ale korzyści jest więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Sarkazm - jak w/w Wariat, jest limit "udźwigu" moda więc ustal sobie limit np. 50 zapisów, ostatnich a resztę wywal do folderu poza moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi