DaarMoo Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 (edytowane) Temat był sygnalizowany na Forum, było też podane rozwiązanie problemu. Niestety u mnie nie zadziałało. Chodzi o dialog z Pribojem w schronie Striełoka na Radarze. Jeżeli nie ma dialogu od razu, pojawić ma się po podaniu apteczki. Aby to zrobić musi być dialog. Nie ma go. Sprzedanie apteczki czy wyrzucenie na podłogę nie daje żadnego efektu. Ponowne wczytanie autosava też. Edytowane 26 Lutego 2022 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Czyli nikt z mechaników nie jest w stanie rozwiązać problemu. Trudno. Więc pod koniec moda muszę skończyć grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 @DaarMoo Jeżeli rozwiązanie zaproponowane w wątku głównym u Ciebie nie działa to musiałeś coś wcześniej zrobić nie tak - to jest jedyne wytłumaczenie dlaczego nie masz dialogu z Pribojem. W folderze config/gameplay/dialogs_new.xml są linijki od tego dialogu, tak samo w text/pol/stable_dialogs_dimak.xml jest tekst do tego dialogu więc to jedyne wytłumaczenie, ja ogrywając Tajne Ścieżki 2 + OGSR też zmaściłem fabułę czystym przypadkiem w pewnym momencie i musiałem potem kilka godzin rozgrywki od nowa odrabiać bo nie spawnował mi się NPC na farmie w Dolinie Mroku. Ciężko tylko powiedzieć gdzie zrobiłeś błąd i jaki bo ja dopiero zaczynam ogrywać Szramę 2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 @Szczepan9205 znalazłem dialog z Pribojem w text/pol/stable_dialogs_dimak.xml. Więc jest. Ale jak go ruszyć ? Moda gram równolegle z poradnikiem HugTV na YT więc raczej niczego nie minąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 @DaarMoo W PSz2 są sytuacje ( sam się na jednej takiej sparzyłem ), że otrzymując zadanie, albo w dialogu, albo poprzez info dostajemy dodatkową podpowiedź, czego przy jego wykonywaniu nie należy robić. Jest to czasem dla grającego nieistotna sprawa, ale kończy się brakiem zaliczenia. Sprawdź, czy w tym zadaniu nie ma jakichś zakazów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 @DaarMoo a spróbuj wziąć apteczki i bandaże z tej skrzynki z tyłu, tak jak mówi Prizrak, czego Oleg na roliku nie robi. Taka sugestia z forum o niedobrej teraz końcówce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Trzeba było wziąć wszystkie bandaże i apteczki ze skrzynki aby dialog zaskoczył. Wcześniej brałem tylko część. Dzięki @qlkin ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi