Agrael Opublikowano 12 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 @łowca Naprawdę chciałbym pomóc, ale w OS grałem dawno temu i nie pamiętam. Hm... We wstawce Ostatniego Stalkera (zwykłej wersji) mamy poradnik autorstwa @Trucker64. Stanowi osobisty przebieg rozgrywki, ale kto wie - może znajdziesz kluczowe podpowiedzi: Poradnik.pdf Znalazłem również dwa filmiki z Martwego miasta. Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=HYsrkKc9_ek Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łowca Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Dzięki! Przejrzę ten poradnik i film, może coś da się zrobić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego pograłem w tego moda i jest to odgrzewany kotlet niewiele wnosi nowego. Uwagi które pisałem do wersji poprzedniej są aktualne. Nie poprawiono optymalizacji i dalej np. w x-10 jest niesamowite klatkowanie. Freeplay jest, ale żadnych podpowiedzi na to gdzie szukać np dokumentów. W sumie dla przypomnienia moda warto zagrać ale żeby się nad nim rozczulać, nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi