Skocz do zawartości

OP-2.1

OldMan

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 1.09.2019 o 18:50, Gh0sTp napisał(a):

O co chodzi z tymi niewidzialnymi schowkami ?

Rozwiń  

Chodzi Ci o fabułę niewidzialnych schowków o których rozmawiasz z Kutwą? Musisz znależć je wszystkie. Wydają dżwięki jak się do nich zbliżysz.

W dniu 1.09.2019 o 18:50, Gh0sTp napisał(a):

Jak uruchomić linie schowków kolekcjonera 

Rozwiń  

Rozmawiasz o tym z Sidorem. Po rozmowie z nim w jednym z domków w wiosce kotów (ten bez dachu) pod kawałkiem blachy na podłodze znajdziesz notatkę. Tak się to zaczyna.

W dniu 1.09.2019 o 19:45, wariat napisał(a):

Chodzi Ci o fabułę niewidzialnych schowków o których rozmawiasz z Kutwą? Musisz znależć je wszystkie. Wydają dżwięki jak się do nich zbliżysz.

Rozmawiasz o tym z Sidorem. Po rozmowie z nim w jednym z domków w wiosce kotów (ten bez dachu) pod kawałkiem blachy na podłodze znajdziesz notatkę. Tak się to zaczyna.

Rozwiń  

Nie miałem na początku żadnej linii rozmowy odnośnie kolekcjonera u Sidora :/ Tak samo jest w przypadku schowków, są one jakoś poukrywane poza granicami lokacji ? 

EDIT: nie wiem też czy przypadkiem nie ma u mnie jakichś problemów w grze :( dostałem zadanie od Sidora na Leszego czy jak mu tam, wykonałem wszystko i dostałem lokalizacje na cmentarzysku pojazdów na wysypisku. Sprawdziłem, wybiłem bandytów i nic :/ 

Edytowane przez Gh0sTp

@Gh0sTp Sidor powinien mieć dialog, zapytasz czy nie ma zamówień na jakieś większe ilości artów czy jakoś tak. Nie pamiętam dokładnie. On wspomni o Kolekcjonerze, potem bierzesz notatkę i szukasz schowka. A jego schowki spawnują się różnie, więc radzę robić twardy zapis przed podniesieniem każdego z nich. Po to, że jak Ci się zrespi w jakimś trudno dostępnym miejscu do którego nie będziesz mógł dojść, to wczytujesz zapis bierzesz schowek drugi raz i duże prawdopodobieństwo że następny pojawi się w innym, być może łatwiejszym miejscu.

W dniu 1.09.2019 o 19:48, Gh0sTp napisał(a):

nie wiem też czy przypadkiem nie ma u mnie jakichś problemów w grze :( dostałem zadanie od Sidora na Leszego czy jak mu tam, wykonałem wszystko i dostałem lokalizacje na cmentarzysku pojazdów na wysypisku. Sprawdziłem, wybiłem bandytów i nic :/ 

Rozwiń  

W jednym z BTR znajdziesz notatkę z lokalizacją Leszego. 

W dniu 1.09.2019 o 19:55, wariat napisał(a):

@Gh0sTp Sidor powinien mieć dialog, zapytasz czy nie ma zamówień na jakieś większe ilości artów czy jakoś tak. Nie pamiętam dokładnie. On wspomni o Kolekcjonerze, potem bierzesz notatkę i szukasz schowka. A jego schowki spawnują się różnie, więc radzę robić twardy zapis przed podniesieniem każdego z nich. Po to, że jak Ci się zrespi w jakimś trudno dostępnym miejscu do którego nie będziesz mógł dojść, to wczytujesz zapis bierzesz schowek drugi raz i duże prawdopodobieństwo że następny pojawi się w innym, być może łatwiejszym miejscu.

Rozwiń  

Notatki nie ma żadnej :/ 

W dniu 2.09.2019 o 11:14, kanon1022 napisał(a):

@Zwinny Ale ,początkowo wojsko w tunelu jest na zielono po jakimś czasie jest czerwone , na głównej bazie gdzie jest ten gość od PDA ,strzelają.Trzeba to wykonać w konkretnym czasie , w którym miejscu jest ten Szerstiuk.

Rozwiń  

Jak wojsko ci zabierze pda to oddal się aż oni znikną, wtedy prześpij się z 8 godzin i idź do szerstiuka z wódką i pieniędzmi, szerstiuk jest w dzień niedaleko bazy wojskowej, po lewej stronie od drogi przy podwójnym słupie

W dniu 2.09.2019 o 11:33, tom3kb napisał(a):

Do Szerstiuka chodzisz w dzień, stoi pod słupem wysokiego napięcia.

W nocy nawet nie zaglądaj do bazy bo tam wraca, zaczniesz strzelać się z żołnierzami, postrzelisz go niechcący i masz lipę w modzie.

Rozwiń  

A jak zdobyć dokumenty z bazy , żeby nie zginął .

Witam , mam taki problem na wysypisku

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez kanon1022