wariat Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 @Smok Kilka postów wyżej masz dokładnie opisane co trzeba zrobić by zdjąć antyczita i móc dokonywać zmian i/lub móc wrzucać dodatki. Żadnych zmian w uprawnieniach dla tego moda nie trzeba dokonywać. No chyba że zależy to od systemu, ale w tym to ja się nie znam. Mam Win 7 i wszystko hula jak ja zagram, bez nadawania grze jakichkolwiek uprawnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Schowek z zielem na skręconej rurze w laboratorium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 @Zwinny Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 No spoko Smok grunt to grać na spokojnie Ja sobie zrobiłem parę dni przerwy i dziś wieczorem usiądę i już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) @wariat Jeszcze pytanie co do tych dekoderów, je trzeba zanieść do tego primo czy zdalnie je skopiuje, i gdzie on jest bo miałem przerwę od opa kilka tyg Edytowane 16 Maja 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Musisz do niego się pofatygować. Nie będę Ci spojlerował ale nie masz wszystkich jednego Ci brakuje ale z biegiem fabuły wszystko się wyjaśni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 @Zwinny Tak musisz je zanieść do Prime. To ten bibliotekarz ze Skadowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Mam dekodery w plecaku ale nie ma dialogu u prime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 @Zwinny Dziwne... A powiedz mi, czy po zrobieniu wyspy na Generatorach, albo po zrespieniu dekodera z Jupitera, otrzymałeś sms od Fanata, że w wiosce pojawiła się jakaś dziewczyna? Chodzi o Marię.... i te trudne zadanie na ratowanie grupy Gila na CEA-2. Jak miałeś taki sms to może jak ruszysz to zadanie to Prime będzie gadać? Nie wiem czy są jakieś powiązania między tymi zadaniami, ale może warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Jest na pewno powiązanie Jedno zadanie uruchamia drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Witam Czy mogę ubić Lonke Einstein z bunkra naukowców na Jantarze? Notorycznie blokuje mi drzwi do bunkra stojąc w nich, przez co bardzo mnie to wnerwia. Wykonałem test i po kilkunastu próbach wejścia do bunkra wykończyłem go i jakoś nikt nie zrobił się wrogi, ale nie wiem czy będzie później gdzieś potrzebny. Edytowane 17 Maja 2020 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Jak to nie postać questowa tylko random to można ubić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 @zbych Można Jak on nie jest kwestowy i żadnych zadań też nie daje, to skoro nikt nie stał się wrogi, to jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Ale uważałbym z wolnościowcami, mnie jeden blokował w limańsku i jak go zabiłem to na magazynach stali się wrodzy, potem kilka dni kase zbierałem dla sidorowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Jest jakiś sposób na zwiększenie liczby FPS ? Zmniejszenie standardowych opcji graficznych w grze za bardzo nie przyniosło efektu, pomimo że gram na statycznym i prawie wszystkie suwaki mam na minimum. Tragedii nie ma, da się grać ale miło było by dodać jeszcze z 5-8 FPSów żeby jak masełko chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makro730 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 @Monolithalian Rozpakował bym archiwa odpowiadające za grafikę i sprawdził które pliki można jeszcze bardziej skompresować albo zmniejszyć. Podobny zabieg zrobiłem na Lost Alpha i mam 56-60 FPS na dynamicznym oświetleniu, detale średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insidious Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Witam mam problem z żywym sercem mianowicie jak się go używa próbowałem wszystkiego jakoś się je aktywuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 @Insidious Żywe serce będzie działać dopiero wtedy, jak będziesz miał na niego receptę. Jak sobie zrespiłeś albo kupiłeś u Sacharowa to i tak nie będzie dopóki nie zdobędziesz recepty. A jak masz receptę i sam sobie je ugotowałeś, to podchodzisz do trupa i wyrzucasz art z plecaka na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Z tym wyjątkiem że to od Sacharowa działa. Ja nim Chemika ożywiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 @Ignachinio Ale chyba miałeś już wtedy receptę. No i skąd 300 tysięcy wziąłeś żeby je u Sacharowa kupić? Z tego co pamiętam to nie zadziała bez recepty, gdzieś widziałem taka informację. No chyba że ja już nie bardzo pamiętam... Dzisiaj się wziąłem za drugi dzień fali mutantów... Po miesiącu przerwy od Op.... Ciężko było.... Za długa taka przerwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Nie nie miałem Receptę dostałem dużo dużo później.. A 300 tysięcy to nie problem. Jak się chodzi na trasie Bar-Dzicz-Jantar-Agro to bardzo szybko idzie milion uzbierać. Czy Kalinin daje jakiś łańcuszek zadań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 10 godzin temu, Ignachinio napisał: Czy Kalinin daje jakiś łańcuszek zadań? Kalinin jak najbardziej daje zadania : LR-300ML «Снайперская» (LR-300ML_m1) M14 (wpn_vint14) CZ 550 (wpn_cz550) HK G3SG1 (wpn_g3sg1) FN F2000 «Палач» (fn_f2000_sniper) HK 417 «Sniper» (wpn_hk417_sk1) SIG SG-550 «Sniper» (wpn_sg550_sr) Knight's SR-25 (wpn_sr25_mk11_mod0_sk1) AWP «Antikiller» (wpn_awp_m1) Zastava M76 (wpn_zastava_m76) FN SCAR SSR Mk.20 Mod.0 (wpn_scar_snip) Barrett М95 «Шёпот» (wpn_b94_sil) Именной Cheytac M200 (wpn_m4_m1) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Pytanie za co? Bo u mnie nie ma w ogóle zadań aby to rozpocząć.. i najważniejsze co jest ostateczną nagrodą może art Korona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) Koronę dostajesz faktycznie od Kalinina - ale chyba za ciąg zadan związanych z ATP i bandytami. A co uzyskujesz od niego za zadania cykliczne - niestety nie pamiętam już . Edytowane 18 Maja 2020 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 No właśnie nie dostałem... i zastanawiam się co źle zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi