Zwinny Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Godzinę temu, maro napisał: O ile pamiętam z OP-2 - wieża obserwacyjna na bagnach. Tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) 29 minut temu, Zwinny napisał: Tam nie ma A masz questa na znalezienie zwiadowcy? A pancerz o dzwięcznej nazwie "Gagarin" potrzebuje nie Swibłow - tylko "mechanik bagienny" . Po odstrzeleniu zwiadowcy na wieży - zdejmujesz z niego w/w pancerz. Edytowane 20 Listopada 2019 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Zwiadowcę już dawno załatwiłem i chyba miał pancerz, mam nadzieję że go nie sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 @Zwinny Wątpię żebyś sprzedał Gagarina, za dobry jest i szkoda Poza tym jak go bierzesz z trupa to Ci się zalicza podpunkt zadania, tego nie da się przegapić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Bo ja najpierw zabiłem zwiadowcę i schowałem pancek do schowka a zadanie na ten pancerz wziąłem sporo czasu później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 A to nie jest tak, że jak nie weźmiesz tego zadania to CI się ten pancerz nie zrespi? Mi się wydaje, że bez wizyty u Wasyla i pogawędki o tym pancerzu to nie maa szans na pojawienie się Gagarina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 @Ignachinio Ten pancerz ma na sobie zwiadowca. Jak go sprzątnął to zgarnął pancerz. Zwiadowca nie respi się po wzięciu zadania na pancerz, tylko po wybiciu oddziału wojskowych przy torach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 A widzisz.. Tego bym nie wiedział. Czyli te zadania się nie łączą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 No i kolejny problem, jaki jest kod do drzwi na zatonie do bunkra w żelaznym lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 @Zwinny Oglądaj od 24:40 Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Panowie mieliście może taki śmieszny bug, ze sacharow nie podchodzi do okienka tylko staje jakieś 3 metry od Ciebie i stoi. Jakieś pomysły jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 @Ignachinio Zrób save/load i powinien ruszyć. Ewentualnie wejdż na lokację jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Zacząłem ostatnio nową grę na wersji 8.2(tym razem z dodatkami ułatwiajacymi, a co) no i wgrałem sobie widniejący w pierwszym poście death_manager (zawsze mnie irytował fakt że zawsze brakuje amunicji i trzeba nosić po jednej broni pod każdy tym amunicji w grze), ale pojawia się problem - ten co jakiś czas powoduje wyloty do pulpitu... Ma ktoś podlinkować działający na wersji 8.2 dodatek tego typu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) 5 minut temu, PainChiller napisał: Zacząłem ostatnio nową grę na wersji 8.2(tym razem z dodatkami ułatwiajacymi, a co) no i wgrałem sobie widniejący w pierwszym poście death_manager (zawsze mnie irytował fakt że zawsze brakuje amunicji i trzeba nosić po jednej broni pod każdy tym amunicji w grze), ale pojawia się problem - ten co jakiś czas powoduje wyloty do pulpitu... Ma ktoś podlinkować działający na wersji 8.2 dodatek tego typu? @PainChiller - nie używaj death managera - czasami moze robic psikusy. Jak masz problemy z ilościa znajdzkowyvh itemów typu ammo , żarcie , apteczki etc..( co na poczatku jest standartem)- lepiej uzyj spawnera do uzupełnienia braków. Oczywiście z głową i konstruktywna świadomością - cony cie łapki nie swedziały. Bo wtedy nie ma sensu rozgrywka. Edytowane 23 Listopada 2019 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 No dobra, zapamiętam Dzięki za radę :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 @PainChillermoże pod złą wersję masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Na forum wrzucony jest tylko jeden plik, więc na logikę wnioskowałem że jest to na najnowszą wersje gry ----------------------- To takie może nieco inne pytanie - na wersje 7.3 był bardzo ładny i czytelny spawner który pokazywał polskie nazwy wszystkich przedmiotów wraz z ich opisem oraz obrazkiem, a nawet zawierał wyszukiwarkę. Teraz wygląda on strasznie i jest wyjątkowo nieczytelny(trudno będzie coś znaleźć jeśli się okażę że będzie potrzebne) Da się z tym coś zrobić czy trzeba korzystać z tego czegoś? Spoiler Edytowane 23 Listopada 2019 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 @PainChiller Czytelny, spolszczony spawner masz na 19 stronie tego tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Tak dawno nie pobierałem że już zapomniałem który plik pobrać trzeba Ponownie dzięki za pomoc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Nwm czy coś się zbugowało czy tak ma być ale zombie, najemnicy i wojskowi są nastawieni przyjacielsko, mam zniszczyć konwój wojskowy na jupiterze i sobie biegam bo wszyscy są na zielono Edytowane 23 Listopada 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 A w jakiej jesteś frakcji? Nie robisz dla kogoś zadania jako Najemnik? Panowie szybka pomoc potrzebna jak przesunąć tą cholerną klapę u góry w X-16? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 @Ignachinio Shift i F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Pamięta ktoś gdzie jest ten skład paliwa na jupiterze? Szukam ze 2h i szlak mnie już trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Skład paliwa .. Jak by ci to napisać. Wiesz gdzie są te puste baseny przy fabryce Jupiter? Tam masz drogę taką do góry, na samym szczycie za magazynem leżą beczki z paliwem. U mnie był z nimi problem taki ze się nie pojawiały. I musiałem latać i je respić po całym placu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Ostatnio mam taki mały problem - nie wyświetla mi na hudzie niektórych wiadomości. Tak jak np: powiedomienia od komputera w X-18 propo artefaktów pokazało bez problemu tak taka informacja od Doktora propo leczenia ludzi czy ostrzeżenie na temat BTR-a przy wyjściu z doliny mroku przyszło, ale tylko odtworzyło dźwięk - po "tekst" musiałem zaglądać w PDA. Jak można sobie z tym poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi