kondotier Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 @Ignachinio Na pytanie o Beryla nie odpowiem. Mam na koncie sporo modów w wersji oryginalnej, nie omawianych na forum. Trudno spamiętać nazwę każdego. Na pancerzu to chyba było godło. A pancerz to patriotyczna przeróbka kogoś z naszych. Ja tam osobiście wolałbym nie mieszać naszej nacji w te "rozgrywki". Zrobił to już Zaurus, ale rola jaka przypadła naszemu rodakowi w modzie, była niewielka, na dodatek mocno kontrowersyjna i przeznaczona na cichy odstrzał. Konieczny dla fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Tak na Egzach czystego nieba była polskie godło. To Polacy mieli coś wspólnego z NS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 To jak było spolszczenie robione chyba to ktoś dołożył taką teksturkę pancerza. Nie chce mi się już szukać postów kto to był. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 A pamięta może ktoś w którym momencie w ZL pojawia się PKM Zulusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 (edytowane) On leży na jednej ze skał na obrzeżach, znalazłem go jak szukałem książki dla górnika (chyba książki bo to dawno było i już pamięć zawodzi) @Ignachinio Edytowane 14 Grudnia 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Ten pkm Zulusa pojawia się chyba po zadaniu na manierkę Pietrenki, Sidor mówi nam o tym po przyniesieniu zestawów naprawczych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 A czyli nie ma co latać na pusto po tym lesie.. bo go nie znajdę Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 @Ignachinio Tak. Jak zrobisz zadanie na manierkę i remkomplety dla Sidora to pkm znajdziesz tutaj: Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Jak podejść do tego helikoptera rozbitego na radarze? Próbowałem przeskoczyć płot i blokuje niewidzialna ściana Jednak przeszedłem, trzeba było z dużej wysokości przeskoczyć Edytowane 19 Grudnia 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Do większości miejsc poza mapą idzie się dostać skacząc z wskości.. drzewo skała dach i myk jesteś po drugiej stronie Panowie kto skupuje w najlepszej cenie egza.. w szczególności bandytów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu86 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Czy ktoś już znalazł sposób na ścinki? Próbowałem sposobu z lżejszymi teksturami i wyłączeniem v-sync, bezskutecznie. Próbowałem sposobu "Czujny" z wycięciem gamedata.dbzz_rustik_old_zone jak i "Hans" ze skopiowaniem całego moda do inne ścieżki też bez skutku. Obecnie mod jest niegrywalny nawet na ustawieniach minimalnych gdzie op2 mi działa na max ustawieniach. Dla testu zainstalowałem i uruchomiłem też czystą wersję 2.1 bez żadnych patchy czy spolszczeń i dalej to samo. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 @Michu55 Hmm wszyscy raczej chwalą optymalizację OP 2.1. A ty piszesz o niegrywalnym nawet na low? A jak stary piecyk? Bo ja np na dziadku z 2011 gram w FullHD i na średnich i jest elegancko, wcześniej zachowawczo ustawiłem na low to już w ogóle se latał. Bo takie małe przycinki od czasu do czasu to normalka w Stalkerach, ten typ tak ma. Micro stuttering? To zwiększenie pliku wymiany czy tam pamięci wirtualnej, instalacje na ssd, zmiany w zasięgu a-life itp. O Różnych rzeczach czytałem. Chyba, że "niegrywalny" to chodzi ci np nie ma stałych "60/120/500" fps no ale tu to nic nie powiem bo ja z kalkulatorem nie gram i fps nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu86 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Właśnie mi chodzi o rwanie obrazu czyli to się chyba nazywa micro stuttering jak napisałeś. Dla testu zainstalowałem poprzednią wersję OP (repack od Godlike) i działa mi płynnie na max ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Panowie ktoś wie gdzie ten chorąży z Agro ukrył ten art na dziczy? Zadania na noki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 @Ignachinio Schowek Szerstiuka z artefaktem na Dziczy? Tutaj: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Panowie a jak zrobić zdjęcia w X-18 embrionu? I powiedzcie mi czy jest możliwe aby BTR się przemieszały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 20 minut temu, Ignachinio napisał: jak zrobić zdjęcia w X-18 embrionu? Tak: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Schowek tubylca na cea ktoś wie? I golema na arenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 @Zwinny Schowek Tubylca na cea-1 czy na cea-2? Schowek Golema: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 CEA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 @Zwinny Trzymaj: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 @wariat jak się dostać na ten daszek z którego skacze się na żurawia pamiętasz może? W pda jest napisane że przez jakiś teleport, chodzi o te czaszki monolitowców? Takich już nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) @Zwinny Trzeba teleport monolitowców. Ale jest też druga opcja. Jak masz już ręczny teleport na cea-2 w teleporterze to on też przeniesie Cię właśnie na ten dach. Znalazłeś już ręczny teleport na cea-2 i masz go w teleporterze? Edytowane 24 Grudnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Takiego nie mam a gdzie się dostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 @Zwinny Się nie dostaje, tylko się znajduje Tutaj: Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi