cez137 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Wybijcie mi z głowy tego moda bo mi po niej chodzi a wiem że nie jest dla mnie bo nawet jak uda mi się go zassać i postawić to zęby na nim zjem tak jak na NS16 a ten jest jeszcze trudniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Gdzie są bibliotekarze na jupiterze? Zadanie dla handlarza przy hangarze na wysypisku na części mutantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Z tego co pamiętam (ale pamięć zawodna jest) poszukał bym przy stacji kontenerów. (tam gdzie kord leżał) chyba że to nie to zadanie, to coś mi świta że kiedyś ich ganiałem po środku mapy.. Ale nic nie obiecuję. Panowie takie pytanie.. udało wam się więcej 3G60 (granatnik rewolwerowy ale ten zwykły) znaleźć ? Bo ja mam jeden i parę zadań na niego. Idzie go gdzieś kupić dostać? To samo z Glockami dla Jurika idzie dostać gdzieś duplikaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) Tych glocków wszystkich to mam zatrzęsienie i one za zadania wpadają tak w ogóle to nie miałem takiego zadania dla jurika, granatniki podobnie, za cykliczne też chyba czasami Edytowane 12 Lutego 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Tak w ogóle jak bierzecie jakieś zadanie cykliczne i jest pokazana nagroda, a za bardzo wam nie pasuje to wychodzicie, znowu wybieracie to samo zadanie już jest inna i tak kilka razy. Przeważnie jest kilka wariantów co można dostać więc można sobie trochę dopomóc gdy np potrzebujemy czegoś bardziej niż to co nam proponują od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Witam czy ktoś może podesłać zwiększenie udźwigu i spawner do wer. 8.2 z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 @suchyyy1 Spawner w ostatnim poście na 19 stronie tego tematu. Jak wgrasz spawner będziesz miał zwiększony udzwig do 500 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) @wariat- Dzięki zobaczymy czy pójdzie ten set bo jest pod 7.2 Poszło i prawie wszystko gra a, czy ktoś wie jak wyłączyć kołysanie GG w opcjach patrzyłem i raczej tego nie ma Edytowane 12 Lutego 2020 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Pamięta ktoś gdzie jest ten mściciel co zabrał artefakt fotografowi na niezbadanych terenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 U mnie był na dole mapy, tak jak iść z zimowiska w stronę obozu Mścicieli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Thx, był obok przejścia na wysypisko na pagórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Witam mam mały problem ze strzelba dla Lisa. Prapor chce za nią Bagnet do Mkb.42H, ale po zrespieniu go nic się nie dzieje kupić za 200000 tez się go nie da. Poradzi ktoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 @suchyyy1 Zobacz na Agropromie czy Adrenalina nie ma na sprzedaż. Coś mi się wydaje że ma taki bagnet w swoim asortymencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Nie tylko Adrenalina go ma, ja kiedyś u innego handlarza go przegapiłem, a potem nie chciał pojawić mi się długo w asortymencie. I on chyba maks kosztował 20tyś nie 200. Długo mi to zadanie wisiało bo liczyłem, że znajdę albo dostanę w nagrodę ale ostatecznie musiałem świnkę skarbonkę rozwalić i kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Adrenalina ma na pewno bo kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Ma ktoś cheat na pozostałe strzelania u borowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Najnowsze informacje z 17.02.2020r z prac nad OP 2.2. Trwają intensywne testy i łatanie błędów w nowej wersji. Dużo zmian w różnych elementach moda, np: Zmiany w wątku Szachisty, w notatkach, teleportach itd. Zmiany w starej fabule Solianki na lokacjach Limańsk, Generatory, Szpital. Unikalne egzemplarze broni do zdobycia w pojedyńczych sztukach. Podczas zadania od Borowa na strzelanie do butelek mamy dostawać smsy z ilością już zniszczonych. Nieśmiertelniki monolitu uzyskamy tylko od Mistrzów. Duże zmiany w starej fabule, nowe zadania, część starych usunięta. Zmiany w spawnie na lokacjach. Pojedyńczy detonator do wszystkich rodzajów ładunków wybuchowych. Spanie w bezpiecznych miejscach, na niektórych lokacjach sen praktycznie niemożliwy z powodu braku takich miejsc. Trochę nowych wysokiej jakości modeli broni. Zmiany w animacjach dłoni i broni. Zmiany w warunkach zdobywania niektórych osiągnięć. Poprawki i zmiany w opisach zadań, broni, przedmiotów, a także w dialogach. Nowe ikony. Nowe i przerobione stare questy. Różne mniejsze i większe zmiany i poprawki w smsach, teleportach, warunkach zaliczania zadań i blokowania linii fabularnych. Nowa fabuła na lokacji Dolina Szeptów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Mogliby stworzyć jakiegoś nowego moda, a nie ciągle łatać tego gniota. Nic z tego nie będzie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Godzinę temu, naznaczony09 napisał: Mogliby stworzyć jakiegoś nowego moda, a nie ciągle łatać tego gniota. No ale innych modów to masz pełno do wyboru więc w sumie nie wiem o co ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 @tom3kb Ale od nich chyba nie ma nic innego poza Solianką. Tego kolosa można by podzielić na 10 mniejszych modów. Mniej zbugowanych modów. Przynajmniej można by było je powtórzyć, jak coś się schrzani, bo trochę słabo jak coś się zwali w połowie gry, to raczej nikomu nie chce się grać od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 A no w tym względzie to masz rację, w sumie jak i tak robią nowe linie fabularne i zmieniają i dodają questy to z tych samych rzeczy by coś sensownego i sporego złożył tylko trzeba by jakąś fabułę wymyślić sensowną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Panowie i Panie schowek Brata Cienia Monolitu na magazynach. Gdzie go znajdę pod płytą obok BTR nie ma. Teleportowałem się z Agro do niego i nic.. Czy może jest gdzieś indziej? Robię to bez egza kamuflującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 @IgnachinioOn nie miał być w bazie wolności? Coś mi świta że był też wymóg egza kamuflującego W tym miejscu znajdowałem, zobacz od 4 minuty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Dziękuje Pytanko Panowie może głupie ale jednak.. Jak wygląda i gdzie spotkać ognistą chimerę? Bo nie mogę jej dorwać i strzelić jej fotki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) @Ignachinio Na pewno jest na cea1, niedaleko wejścia cała chmara atakuje w tym ognista Edytowane 21 Lutego 2020 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi