Sarkazm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Ej mamy jakiś kanał na Discordzie dla forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @Sarkazm a po prawej stronie monitora nie widzisz znajomej ikony discorada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) przecież to nie działa, i jeszcze jakieś ruskie tam siedzą, i jeszcze nie działa, przycisk Connect nie działa. Nie macie wersji na kliencie? @tom3kbte schowki są niewidzialne? Od godziny łażę po tym młynie szukając schowka martwego stalkera który zaznaczyło mi na mapie i nic Edytowane 5 Marca 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Panowie i Panie by Grzmot lub Grom pojawił się w bunkrze u Sacharowa co mam zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @Sarkazm niektóre schowki plecaki wyglądają tak jakby Predator włączył kamuflaż, ale czy ten. To jakiś questowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @tom3kb Nie, to jakiś z trupa, łaziłem tam godzine, nic nie znalazłem i nagle znikł namiar, jak gra będzie mi usuwać zdobyte namiary na schowki to się pogniewam Mam jeszcze 2 pytania: Gdzie jest Północny posterunek> Bo szukam spodni. Gdzie jest ta Gwiazda Wieczorna? Bo na pewno nie tam gdzie w poprzednich wersjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @Sarkazm północny posterunek jak sama nazwa wskazuje jest na północy, czyli tam gdzie przejście na wysypisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Sarkazm - dajesz na mapę i patrzysz na strzałkę kompasu, zazwyczaj czerwony to północ (siewier). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @tom3kba ta gwiazda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Nie pamiętam, Sidorowicz ci mówił gdzie masz szukać, bo to o misję dla niego chodzi o ile dobrze kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @tom3kb Tak, powiedział "jest takie miejsce" i to jedyna wskazówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, suchyyy1 napisał: Panowie i Panie by Grzmot lub Grom pojawił się w bunkrze u Sacharowa co mam zrobić. Zadanie na PDA bandyty. Linia zadań od Żyły o starej broni (finalnie kończy się w X-18)wysyła Cię on na Magazyny Wojskowe i do Ciemnego Parowu musisz zagadać z Pietrenko i wtedy on się pojawi na Jantarze. AAA nie doczytałem... Pojawił się.. Do doktora musisz iść po odtrutkę od Cię pokieruje dalej.. wycieczka do Kałmuka na bagna i do mrocznego parowu (przydaje się teleport od Woronina ). U doktora chyba musisz mieć już za sobą etap uleczania ludzi. Godzinę temu, Sarkazm napisał: @tom3kb Tak, powiedział "jest takie miejsce" i to jedyna wskazówka Zobacz młyn na Kordonie. Zerknij na tą dziurę na dole przy tym teleporcie. Musisz podejść od drugiej strony i albo wystrzelić ten artefakt na dwór albo granatem go wywabić. Generalnie masz takie przetarcie tym zadaniem jak za pomoc strzelanie wyjąć coś z miejsca niedostępnego. Spodnie leżą tam gdzie siedzi Akim na dachu wieżyczki. A co do schowków, jeśli jesteś na znaczniku i nie ma schowka to popatrz czy np: w budynku nie ma go gdzieś w piwnicy albo strychu. Edytowane 5 Marca 2020 przez Ignachinio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @Ignachinio-tak masz rację ale żyła nie ma tej opcji dialogowej. By zacząć tą linię fabularną muszę pogadać z Вороном- Krukiem(o ile się nie mylę) ale gdzie on jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 10 minut temu, suchyyy1 napisał: Вороном- Krukiem(o ile się nie mylę) ale gdzie on jest???? Chodzi o Witka Worona. To ten handlarz co stoi przy hangarze na wysypisku. Powinieneś mieć u niego dialog na unikalną, rzadką broń, on Ci powie o bandytach i tak to się zacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @Ignachinio Artefakt turlał się za bazą bandytów, na tej ścieżce do zawalonego tunelu, widać go wywiało, Co do schowka to przeszukałem cały rejon co do mm i nic a namiar na mapie nagle znikł. @wariat rozumiem że Kuźniecow nie daje już zadania bym spił tego wojskowego na Agropromie i zajumał teczke z raportem? BO coś nie daje a zwykle w poprzednich wersjach dawaj po tym jak mu przyniosłem 10 flach. Sidorowicz daje misje na schowki Kolekcjonera po tym jak wrócę z artefaktem Inferno z Zapomnianego Lasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 4 minuty temu, Sarkazm napisał: rozumiem że Kuźniecow nie daje już zadania bym spił tego wojskowego na Agropromie i zajumał teczke z raportem? BO coś nie daje a zwykle w poprzednich wersjach dawaj po tym jak mu przyniosłem 10 flach. On da Ci to zadanie, ale nie pamiętam już w którym momencie gry. Ale na bank gdzieś na początku. 5 minut temu, Sarkazm napisał: Sidorowicz daje misje na schowki Kolekcjonera po tym jak wrócę z artefaktem Inferno z Zapomnianego Lasu? Chyba po tym, jak wrócisz do niego z fleszką od Żwawego. Powinieneś mieć dialog do Sidora "co Ty taki radosny", on Ci powie jakiś głupi wierszyk i wspomni o Kolekcjonerze i żebyś przeszukał wioskę. To początek gry, który przechodziłem dawno dawno temu i pewnych rzeczy już nie pamiętam, bo to ogromny mod. Żeby zapamiętać każdy taki szczegół z tego moda, mózg musiałbym mieć większy niż ten w x16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @wariatno to lipa bo nie dostałem żadnego z tych zadań, gra widzę leci w ***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @Sarkazm Wrzuć na luz, pójdzie jak po maśle. Te zadania na pewno pojawią się w swoim czasie, nie spiesz się do nich. Wykonuj te które masz, te pojawią się w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @wariatzadanie z spodniami jest niewykonalne, znajdują się one da dachu wieżyczki strażniczej i nie ma jak tam wejść, gra oszukuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) 10 minut temu, Sarkazm napisał: @wariatzadanie z spodniami jest niewykonalne, znajdują się one da dachu wieżyczki strażniczej i nie ma jak tam wejść, gra oszukuje Wchodzisz na schody od wieżyczki, skaczesz na płot i z płotu na gałąź drzewa z którego wskakujesz na dach wieży Wystarczy pomyśleć chwilę Edytowane 5 Marca 2020 przez Zwinny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Nie potrafi skoczyć bo automatycznie wchodzi na schody, odwraca się i blokuje możliwość skoku @wariat co Do Sidorowicza to powiedział mi ten wierszyk ale zadania w dzienniku nie mam, wioske kotów przeszukałem nie raz i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @Sarkazm Nikt tu nie oszukuje, do każdego schowka da się dojść. Spoiler I zadania na Kolekcjonera nie będziesz miał. W zburzonym domu pod blachą znajdujesz pierwszą notatkę, a potem lecisz według pozostałych notatek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 No u mnie to nie działa, myk superskokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 2 minuty temu, Sarkazm napisał: myk superskokiem Ten superskok Ci kiedyś bokiem wyjdzie, jak natrafisz na schowek z restryktorami. Ale to już nie mój problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 rozumiem rozumiem, słyszałem o nich i widziałem filmik jak moderów po***ało z tymi schowkami w Prypeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi