Samotnik67 Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) Mam kolejne pytanie, ale tym razem z ciekawości, czy ta sztuczka z podstawki w stosunku naprawiania pancerzy poprzez anomalie działa w op ? Questy cykliczne chudego stały by sie zdecydowanie łatwiejsze dlatego sie pytam Edytowane 16 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Dosłownie co drugi quest się sypał, więc zrobiłem reinstall i nową grę. Zobaczymy co zona tym razem przyniesie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Witam, pomoże ktoś mi z sejfem i szkatułką w labiryncie? Nic nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 @rdrv7 tak dla formalności - czy przed podjęciem zadania Wasyla na maść wykonałeś zadanie Diakona (uratowanie zwiadowcy przetrzymywanego w cerkwi)? @Dr_Sztychowka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 @Anton Gorodecki Niestety nie przypominam sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 2 godziny temu, rdrv7 napisał: Dosłownie co drugi quest się sypał, więc zrobiłem reinstall i nową grę. Zobaczymy co zona tym razem przyniesie pobrał bym grę na nowo taka sugestia Jaka sztuczka z podstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 @Anton GorodeckiDobra, zadziałało, dzięki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) 11 minut temu, Ignachinio napisał: pobrał bym grę na nowo taka sugestia Jaka sztuczka z podstawki? chodzi mi oto ze jak miałes w podstawce z 5 pelikanów i wchodziłes do anomalii to cie leczyło i naprawiało pancerz, chodzi mi czy w Opie tez to działa czy nie https://www.youtube.com/watch?v=44pOwgecUnc tu pokazuje o co mi dokladnie chodzi tylko z inna anomalią. p.s mam nadzieje ze tak sie linki wstawia bo jeszcze nie jestem przyzwyczajony do forum Edytowane 16 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Witam. Powie mi ktoś, jak wziąć bety z tego schowka? Jestem w sterowni monolitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 @Dr_Sztychowka To trudny schowek... Ostatni na filmie. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 @wariatFantastycznie, udało się . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Witam. Mam pytanko. Akurat przed chwilą zakończyłem fabułę cienia Czarnobyla w OP 2.1, iiii nie było tej cutscenki gdzie Striełok z kałacha strzela w tą maszynę zagłady. Po prostu przeniosło mnie do centralnej Prypeci, nic nikt nie powiedział, nic nie pisze. Nie wiem czy to tak powinno wyglądać ale wolę się upewnić. Trochę zlamusiłem jak się przez te teleporty przechodziło, bo już dosyć późno i tyle tego robactwa monolitowego że nawet strzelać mi się nie chciało. I ogólnie włączyłem nieśmiertelność i pominąłem wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 @Dr_Sztychowka A po przeniesieniu do Prypeci, otrzymałeś osiągnięcie? Lepiej powtórz i załatw monolitowców. Na CEA-2 i tak jeszcze będziesz musiał chodzić i to nie raz, więc czy chcesz czy nie to i tak będziesz musiał z nimi walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Nie pograsz tak, lepiej zrób jak mówił @wariat bo będziesz miał bugi na CEA-2 a do sterowni tez jeszcze zawitasz Nie sposoby z włażeniem do ogniska tutaj nie działają.. Oficjalnie do 10% pancerza możesz sam naprawić Resztę u mechaników za czarną energię. Spoiler Ponieważ bardzo mnie to męczyło jest przygotowana ułatwienie dzięki któremu możesz naprawiać wszystko wystarczy poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 @wariat @Ignachinio Dobrze, a te działka można zostawić czy też trzeba je zmasakrować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 @Dr_Sztychowka Jeśli masz czym, to niszcz te działka. Jak ich nie zniszczysz teraz, będziesz musiał je zniszczyć później, bo tak jak mówiłem, na CEA-2 będziesz musiał iść jeszcze nie raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 @wariatDobra, udało się wszystko zniszczyć oprócz BTR-ów. One się nie zrespią 2 raz jak je rozwale? Bo raz na Kordonie wrzuciłem w BTRa moje ostatnie 8 granatów, zniszczyłem ale później znowu się pojawił... Aha, mam pytanko. Jest tutaj jakiś dekoder, który wyciąga pieniądze z zwłok? Bo ja miałem taki w STALKERSOUP i uzbierało mi się 300k z drogi do wyłączania mózgozwęglacza i z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 18 minut temu, Dr_Sztychowka napisał: Jest tutaj jakiś dekoder, który wyciąga pieniądze z zwłok? Jest coś takiego, ale zdobędziesz to dużo dużo później w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) 34 minuty temu, Dr_Sztychowka napisał: @wariatDobra, udało się wszystko zniszczyć oprócz BTR-ów. One się nie zrespią 2 raz jak je rozwale? Bo raz na Kordonie wrzuciłem w BTRa moje ostatnie 8 granatów, zniszczyłem ale później znowu się pojawił... Odkąd rozwaliłem BTR-Y po misji z teczką od tamtej pory zaden BTR sie nie pojawił. Więc niewiem dlaczego dla ciebie zrespił się 2 raz, i zamiast 8 granatów mogłes uzyć 1 zapalniczke i by wybuchł. (jeśli wogole miałes) Edytowane 17 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Witam. Robię zadanie na odzyskanie sejfu w labiryncie. Dostałem amulet monolitu, wziąłem sejf i te remzestawy dla Sidorowicza i uciekłem z labiryntu. Poszedłem na Kordon, żeby pozbyć się amuletu ale nie mam żadnej opcji dialogowej na ten temat u Sidora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 @Dr_Sztychowka Nie tak prędko, kolego.... Jak weźmiesz sejf, to nie uciekasz z Labiryntu, tylko otwierasz górne drzwi, rozmawiasz z Cieniem Monolitu, a potem.... Zobaczysz, co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 @wariatWiedziałem że to nie będzie takie łatwe, tak jak tutaj wszystko ale to już jest urok OP 2.1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Witam. Jestem na niezbadanych terenach, i muszę znaleźć akumulatory i zegarek Starca. Zawitałem u Pielgrzyma, w sprawie akumulatorków i zegarka, i on chce żebym wziął jego schowek u snajperów bez robienia hałasu. A ja dopiero na początku, nie bardzo zrozumiałem Ginekologa i szukałem po mapie Starca i jego pieczary. Dlatego z pół godziny szukałem i w końcu znalazłem, ale przed tym właśnie znalazłem tych snajperów i ich rozwaliłem... I teraz od razu po wzięciu misji, pokazuje mi się sms że misja nieudana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 @Dr_Sztychowka No to niestety musisz powtórzyć całą rozgrywkę na lokacji. Ci Mściciele w pewnym momencie będą Ci potrzebni do fabuły Soljanki. Oczywiście chodzi o tych przy wagonie. tych pojedynczych snajperów którzy ukrywają się przy drogach, możesz zabijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 @wariatNosz kurde.... wiedziałem że coś nie gra jak jeden jest nieśmiertelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi