Ignachinio Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Masz odblokowane przejście do Labiryntu? Jak idziesz w stronę wyjścia z x16 masz taki wypust a na górze masz dwie betonowe osłony. Na tej bliższej musisz stanąć i cyknąć fotkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @IgnachinioDzięki za info,bo ja robiłem fotkę z betonów które są bliżej bunkra ,akurat mam Emisję to przetestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Jak będę na Jantarze to Ci najwyżej zrobię screen gdzie jest to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Będę bardzo Ci wdzięczny,bo na razie klapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @Akron1112 Tu masz pokazane wszystkie miejsca z których trzeba zrobić te fotografie. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Łooo chłopy, znalazłem w schowku miecz krzyżacki, najlepsza zabawka jaką kiedykolwiek miałem :o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @Dr_Sztychowka Tak, to prawda Bierze wszystko na jeden cios i do tego ma duży zasięg. Też z nim biegałem po Zonie długi, długi czas. Swoją drogą, ciekawe, jak wygląda Naznaczony z trzeciej osoby z tym mieczem... Pewno śmiesznie Nigdy nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @wariatBędę taki dobry, że ci nagram jak to naznaczony się męczy z mieczem 2020-08-04 22-05-13.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 W grze jest więcej mieczy. Ale i tak kij bejsbolowy najlepszy Wszystko kładzie. W schowkach na kryształową czaszkę też miecz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Dobra, zebrałem całą bron dla Pietruchy jedynie co mi zostało to RPK, a teraz pytanie Gdzie to moge kupic, zdobyc? jesli zaden NPC tego nie ma (technicznie mówiąc to Kuznetsov ma jako jedyny) to musi to ktos sprzedawac, ale kto? (u siersciuka nie widziałem opcji na trade) chyba ze w schowkach, ale ja gram na klasycznych aha, zeby znowu pozniej sie nie pytać to sie jeszcze zapytam Gdzie znależc/kupic Gewehr 42 i machinengewehr 42 (MG 42) inaczej LMG, oj wiecie oco kaman bo mam juz wszystkie bronie które zimny chce ale brakuje mi gewehra i MG42 za odpowiedz serdecznie dziękuje. Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @Samotnik67 To lipa, że grasz na klasycznych schowkach. RPK się tam znajdowało, ale jak się grało na rzadkich schowkach. Ale napewno jeszcze gdzieś się trafi. Nie spiesz się, z czasem wszystko Ci wpadnie w ręce jak będziesz grał uważnie. 18 minut temu, Samotnik67 napisał: Gdzie znależc/kupic Gewehr 42 i machinengewehr 42 (MG 42) U niemców na Zatonie. Często ich tam będziesz spotykał... Oni mają takie zabawki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, wariat napisał: @Samotnik67 To lipa, że grasz na klasycznych schowkach. RPK się tam znajdowało, ale jak się grało na rzadkich schowkach. Ale napewno jeszcze gdzieś się trafi. Nie spiesz się, z czasem wszystko Ci wpadnie w ręce jak będziesz grał uważnie. niewiem jakoś wolałem na klasycznych schowkach grać, ale dzięki temu znalazłem z 4 Zywych serc to niewiem, jakoś sie opłaciło bo na bagnach mi cały czas dawał namiar na schowek z tym artem Myslałem ze tymi rzadkimi schowkami to se popsuje rozgrywke. ( ze bedzie za "łatwo" ) Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Nie będzie za łatwo bo te schowki faktycznie mega rzadko wpadają wiec bardzo opłaca się na nich grać RPK ma wojsko. Przy niektórych zadaniach wojsko ich używa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @wariatDzięki za pomoc,mam już wszystkie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) 58 minut temu, Ignachinio napisał: Nie będzie za łatwo bo te schowki faktycznie mega rzadko wpadają wiec bardzo opłaca się na nich grać To już chyba za pózno na takie "zmiany" z tego co wiem jak teraz zmienie na rzadkie to nic nie zmieni prawda? i dalej bedą dropic klasyczne Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Niestety tak. Poszperałem trochę w zeszycie. I wyskakuje mi, że na CEA 1 też powinien być RPK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Ignachinio napisał: I wyskakuje mi, że na CEA 1 też powinien być RPK. Na CEA 1? a niby gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Któreś z zadań związanych z wojskiem. Nie pamiętam już które? A z grupy Irbisa nikt nie miał w Prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) Mam pytanie w stosunku cen u handlarzy, Gdzie najlepiej sprzedawać artefakty? bo sacharow daje tragiczne ceny za arty za Zywe serce chce mi tylko dać 2500 rubli, a to jest bardzo rzadki artefakt, a ogólnikowo to juz troche zebrałem tych artefaktów to niektóre tez chciałem posprzedać wiekszosc zostawie na Zamówienie i na questy itp edit, aha niedawno zajrzałem do plecaków i mi sie okazało ze brakuje mi Mausera C-96, potrzebnego do zimnego więc gdzie moge kupic przy okazji? ( mam Schnell fire zamiast zwykłego ) Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 @Samotnik67 Tych artefaktów lepiej nikomu nie sprzedawaj Arty są bardzo cenną walutą, a poza tym Żywe Serca będą Ci jeszcze potrzebne. Nie wiem jaki masz progres w grze, ale na Żywe Serce będziesz robił (jeśli jeszcze nie robiłeś) cały ciąg zadań, aby w pda pojawiła się recepta. Co do samych cen u handlarzy to pewnie dałoby się zmienić w jakimś pliku, ale to tylko znający techniczny temat moda mogliby zrobić, a ja, z perspektywy gracza, nie polecam. To czego Ci w tym modzie teraz brakuje, mod da Ci później, i to hurtowo. Przy OP-kach, nie ma co się spieszyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) 14 minut temu, wariat napisał: @Samotnik67 Tych artefaktów lepiej nikomu nie sprzedawaj Arty są bardzo cenną walutą, a poza tym Żywe Serca będą Ci jeszcze potrzebne. Nie wiem jaki masz progres w grze, ale na Żywe Serce będziesz robił (jeśli jeszcze nie robiłeś) cały ciąg zadań, aby w pda pojawiła się recepta. zrobiłem to 2 dni temu i mam przepis. nie zaczynałem jeszcze Ciag zadan z gornikiem w labiryncie. Zadania kota zrobiłem. Teraz robie zadanie na odtrutke a co do sprzedawania artów to chciałem sie wzbogacic, ale widze ze sie nie opyla za same egzo monolitówców dostałem z 30 k u Burbona, Burbon zrespił mi sie Tuz jak ukonczylem fabułe Czernobyla. 14 minut temu, wariat napisał: Przy OP-kach, nie ma co się spieszyć. Czasu mi coraz mniej z kazdym dniem, niewiem czy szkoła wogóle bedzie, ale mam nadzieje ze nie. ( że przedłuzą ) aha i zdołałem uzbierać 200 wódek, teraz to tylko zrobić zamowienie u barmana i dalej robic questy fabularne. Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 @Samotnik67 Na schowkach idzie się wzbogacić. Ale ja miałem "rzadkie schowki" a w tych zawartość jest dużo bardziej cenna. Masa różnorakich broni i pancerzy. I o ile broń była bardzo przydatna i potrzebna, o tyle pancerze już nie. I właśnie na pancerzach jest najlepsza kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Witam. Robię sobie fabułę, i jestem w momencie jak Pantera gdzieś spieprzyła Klogmorowi. Podobno miała być w czerwonym lesie, ja już trochę po tym lesie biegam i jakoś jeszcze jej nie znalazłem... Podpowie mi ktoś gdzie ona jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 @Dr_Sztychowka Panterą się nie przejmuj, szybko jej nie zobaczysz. Lepiej skup się na tych zadaniach, które masz aktywne. W swoim czasie dowiesz się co robi Pantera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 @wariatNo dobra, teraz pytanko mam co do Klonowa. Bo Klonow wysłał mi wiadomość, kiedyś, nie pamiętam gdzie, ale wiem że mówił że jest jakaś sprawa. Jestem teraz u Klonowa, ale nie ma żadnej opcji dialogowej na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi