szefito Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) Wyskakuje mi fatal error log poniżej, mógłby mi ktoś z tym pomóc? https://pastebin.com/A7J0A0Pg Edytowane 27 Września 2020 przez szefito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) Witam Mam problem z brakiem dialogu u Akila w misji Projekt 58 ( zadanie mam już aktywne ). Z Docentem i Barmanem gadałem, nawet zrobiłem zadanie na pomoc Wikingowi jak radził w jakimś poście wariat. I nadal nic. Edytowane 27 Września 2020 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 4 godziny temu, szefito napisał: Wyskakuje mi fatal error log poniżej, mógłby mi ktoś z tym pomóc? https://pastebin.com/A7J0A0Pg Coś ci się nie wczytało z tego co widzę. Jeszcze raz wejdź na lokację. @zbych przynosiłeś Dimakowi 3 części dokumentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) Jeśli chodzi o te dokumenty z zadań na exo dla czarnego doktora to raczej tak bo tą nitkę fabularną ukończyłem. Edytowane 27 Września 2020 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Dimak powinien Cię wysłać po trzy części dokumentu aa fakt to było w Czarnym doktoru i jego egzie. I w zakładzie też byłeś ?? po skrytkę Goblina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Tak wszystko zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 To dziwne. A możesz sam szukać jego schowków? Np tego w Prypeci? Jaką masz wersję moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) Patch 8.0. Schowka nie ma. Edytowane 27 Września 2020 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Mam 8.2 wiec nic nie zrobię Ale w takim razie albo czegoś nie zrobiłeś albo... masz buga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1230 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Ma ktoś linki to tych patchy potrzebnych do instalacji? bo te na google wygasły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 (edytowane) 18 minut temu, marek1230 napisał: Ma ktoś linki to tych patchy potrzebnych do instalacji? bo te na google wygasły na Yandexu działają Patch 8.2 https://yadi.sk/d/Nup2PWr4QFm71Q Pobierz po tym jeszcze patch do polonizacji Edytowane 28 Września 2020 przez Samotnik67 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Ma ktoś może linki do patcha 6.2 i 7.3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 A patch 8.2 nie zawiera poprzednich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Gdzie moge znależc Serce Poltergeista do ożywienia Fenrira? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Jak otrzymać zadanie '' Łowca i zdobycz'' ( zadanie na Predatorka ) ? Wiem że daje je Zachar, ale jak je otrzymać to nie wiem, na Rosyjskich forach nie mogę znaleźć. Edytowane 30 Września 2020 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 10 godzin temu, Samotnik67 napisał: Gdzie moge znależc Serce Poltergeista do ożywienia Fenrira? Fenira ożywisz robiąc całą linię fabularną sercem się nie da Co do zadania na Predatora po prostu graj, on sam Cię o to zagada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) 43 minuty temu, Ignachinio napisał: Fenira ożywisz robiąc całą linię fabularną sercem się nie da Ignachio, ale nie oto mi chodziło. w poszukiwaniu składników do gwiazdy proroka Częsć 2 Properowi musze przynieśc artefakt z plecaka brody, Serce poltergeista i 7 złotych kotletów Mi chodziło gdzie to legitnie mam zdobyć bo respić za pomocą spawnera nie wypada Edit: i jakbyś pytał, zrobiłem już Plecak brody i oglądałem parade monolitowców. Chce sie dowiedzieć gdzie mogę zdobyć Egzemplarz serca poltergeista do tego zadania od propera na jowiszu. Edytowane 30 Września 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 A nie masz recepty aby to zrobić? Ten artefakt nie występuje tak sobie na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 3 godziny temu, Ignachinio napisał: A nie masz recepty aby to zrobić? Ten artefakt nie występuje tak sobie na mapie. Nie, niestety nie widzę żebym miał, masz pojęcie kto daję na to recepte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Doktor daje, jest cała linia na receptę ,,żywe serce" Zaczyna się od tego, ze musisz wyleczyć ludzi dla doktora on ja Ci wyśle SMS że jest git i zaliczyłeś to będziesz mógł pogadać o tym. Oczywiście o ile wcześniej przyniosłeś książkę górnikowi a on poprosił Cię o Medalion i potem jedziesz z zadaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Ignachinio napisał: Doktor daje, jest cała linia na receptę ,,żywe serce" Zaczyna się od tego, ze musisz wyleczyć ludzi dla doktora on ja Ci wyśle SMS że jest git i zaliczyłeś to będziesz mógł pogadać o tym. Oczywiście o ile wcześniej przyniosłeś książkę górnikowi a on poprosił Cię o Medalion i potem jedziesz z zadaniem. Ale.. dostałem od niego recepte na żywe serce, mi chodzi o serce poltergeista nie ma juz dla mnie więcej zadań pobocznych od niego Edytowane 1 Października 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 AAa sorry pomyliłem zadania Mój błąd Co do serca to jedno daje faktycznie górnik ale pewnie Klonow Ci je zepsuł drugie dostaniesz w schowku striełoka z artami na CEA 2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1230 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Jeszcze jedno pytanko, jak się dostać do schowka Stierloka podobno jest jakiś teleport nie mogę go znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 @marek1230 jest chyba kilka teleportów co cię przerzucają po podziemiach z tego co pamiętam, a ostatni w tunelu z elektrami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1230 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 @tom3kb są one jakoś widoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi