wariat Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 @apg2312 Pewnie masz racje że przez dłubanie w plikach, dla porównania powiem że ja mam dość "drewniany" sprzęt jak na dzisiejsze czasy, (moja konfiguracja w profilu) ale grając w wersje 2.1 nie miałem jeszcze żadnego wylotu a przeszedłem naprawdę sporo. Tak więc 2.1 jest bardzo stabilny. To tak moim skromnym zdaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Nie jesteś jedyny ze ścinkami, mnie się już odechciewa przez to Idę sobie i lag sekundowy, idę dalej i następne szarpania jakby niewiadomo co się miało ładować na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Trochę to dziwne.. bo pomimo podrasowanego udźwigu i paru dodatków na żadne lagi nie narzekam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 43 minuty temu, Vopos napisał: Poprzez brak stabilności miałem akurat bardziej na myśli fakt że gra się ścina i muli, nawet na SSD. Zainstalowałem OP 2.1 na zwykłym dysku HDD, i to nie pierwszej już świeżości. Owszem, gra potrafi się momentami "zaciąć" w momencie doczytywania danych z dysku, ale to nie dziwne, skoro ustawienia grafiki mam na full (wszystkie suwaki w opcjach rozszerzonych ustawione na max, czyli dużo bardziej, niż ustawienia domyślne gry w trybie "oświetlenie pełne dynamiczne - maksymalne"). Niestety, gra ma spore wymagania sprzętowe, przyznaję. Może coś z komputerem masz nie tak ? Mało RAM-u, czy zbyt mały plik wymiany ? Starszy procesor czy grafika ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vopos Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 U mnie - 16gb ramu, GTX980 4GB i I5-3570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 @Zwinny Ja również jak @Ignachinio nie narzekam na tego moda. Jak już kilka postów wyżej wspomniałem że mam "drewniany" sprzęt i czasem zdarzają się lekkie przycinki (z racji starego kompa) ale nigdy nie było tak tragicznie by nie dało się grać. @Vopos To wyobraż sobie że na mojej konfiguracji są delikatne przycinki. Oczywiście przy moim sprzęcie gram na statyce. Nie wiem od czego to zależy ale z góry zakładam że masz lepszy komp niż ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Pewnie tak, ten mod nie lubi też pracujących programów w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 22 minuty temu, Vopos napisał: U mnie - 16gb ramu, GTX980 4GB i I5-3570 Matko, mój staruszek do Twojej maszyny nie ma szans Ale daję rade i rzadko są przycinki. Nie wiem gdzie leży problem, a próbowałeś zmniejszyć oświetlenie i jakość grafiki na mniejsze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Ja też nie mam problemów w poprzedniej wersji mnie przycinalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 W wersji 2.0 jednym z problemów i zarazem przyczyn wylotów było trzymanie w folderze moda zbyt dużej ilości zapisów. Trzeba było co jakiś czas przenosić poza moda. W ver 2.1 niekoniecznie trzeba to robić (chociaż nie zaszkodzi jak to zrobicie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Czy może ktoś podać link do repacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 2 minuty temu, jurek48 napisał: Czy może ktoś podać link do repacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 @jurek48 Cały ten mod to repack, nie nakładasz go na żadną podstawkę. Link w 1 poście, pobierasz instalujesz i gotowe. Nie zapomnij po instalacji dorzucić odpowiednich patchy. Wszystko w 1 poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 @wariat link do repacka nie działa.Repack ten zawieras już patch 7.3 i dla tego się o niego się pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 @jurek48 To dziwne, bo przed chwilą sprawdziłem i u mnie ten link z yadi działa chociaż nie mam tam konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 @wariat tu nie chodzi o link yadi i to nie jest repack OP-2.1+ patch 7.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 @jurek48 dobry człowieku, Najpierw pobierasz wszystko z linku z yadi, a póżniej dorzucasz do tego patch 6.2k a potem patch 7.3 z polską lokalizacją. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 No właśnie o to chodzi,że do repacka nie muszę nic dodawać poza spolszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Właśnie że musisz. Patch 6.2k i na niego patch 7.3. No chyba że chcesz grać po rosyjsku to nic nie dorzucaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Myślałem, że już wszystko jasno rozpisaliśmy Pobieramy moda ( repack, mod samodzielny) patche i polonizację Instalacja. 1. Pobieramy pliki moda, patche i polonizację. 2. Instalujemy moda. 3. Instalujemy patcha 6.2. 4. Instalujemy patcha 7.3. 5. Wrzucamy do folderu moda polonizację. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 A koledze nie chodzi o to, co wrzucił swego czasu @Sierioża a mianowicie ale nie wiem czy ktoś to pobrał i grał na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 @ignachinio właśnie o to mi chodzi,tylko link już nieaktywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 A no to lipa. Ale instalacja OP-2.1 jest w miarę prosta wiec problemów nie powinieneś mieć. Panowie pytanko zadania na walizkę dla Woronina. Sprawdziłem całą fabrykę i nigdzie jej nie ma? Gdzie jej szukać w Dolinie Mroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 @jurek48 Jak chcesz to zerknij w te linki, ja jestem na telefonie to nie sprawdzę. https://rootgames.org/4542-stalker-obedinennyy-pak-21-2018-pc-repack-ot-serega_lus.html Tylko nie wiem czy to wersja 7.3 ale to jeśli będzie działać to w menu sprawdzisz. Jak nie to upatchujesz, linki do patchy w 1ym poscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Prosze https://stalkerportaal.ru/_ld/29/2970_-torrent-stalke.torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi