wariat Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 9 minut temu, Ignachinio napisał: 10 minut temu, Ignachinio napisał: podrzuci ktoś wszystkie te niewidzialne schowki. Trzymaj. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Gdzie jest ten skład broni w zapomnianym lesie? Zadanie dla żyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Zwinny napisał: Gdzie jest ten skład broni w zapomnianym lesie? Zadanie dla żyły Pod wejściem do doliny mroku, prawie róg mapy przy samym kamieniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Tylko trudno go wykryć słuchaj pikania wykrywacza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Jestem dawno po po x-10 w pda mam misje schowek stierloka i artefakty stierloka, ale na Radarze na ostatniej wieży nie ma schowka. Czy są jakieś warunki by się pojawił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 @suchyyy1 Chodzi Ci o ostatni schowek Strieloka "w niebie nad Radarem"? Wisi na niewielkiej platformie między antenami. A co do schowka z artefaktami Strieloka, to droga do niego prowadzi przez 2 restryktory w których musisz się pojawić, wtedy schowek się zrespi. Znajdują się na platformach na jednej z anten. Tutaj masz pokazane jak się do niego dostać. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Panowie chyba się zgubiłem. labirynt dwa zadania zabić cienia monolitu. Zachar mówi o schowku w Prypeci wschodniej (do którego dostać się nie mogę bo nie mam przejścia). Mam też zadanie na szkatułkę i sejf. Labirynt czysty tylko Cień się kręci Poszedłem na dół znalazłem teleport przeniósł mnie na drugi poziom, znowu teleport i jestem na szczycie przy wyjściu. Co robię źle? Albo gdzie źle idę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) @Ignachinio Po wejściu w teleport na dole nie wchodź do drugiego, w pomieszczeniu obok będzie szkatułka leżeć na ziemi Chyba tak to było Zabicie cienia widocznie nastąpi w późniejszym etapie gry, mi też to zadanko wisi Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Cienia monolitu zabijemy bardzo późno, tak jakby zabijemy także bez zmartwień. Ciekawe czy ktoś wpadnie na to jakim sposobem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Szkatułka leży tam na dole obok teleportu do wyjścia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Ignachinio napisał: Szkatułka leży tam na dole obok teleportu do wyjścia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Szkatułka w jednej z sal, oj Panowie trochę inwencji ! Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez ksantyp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 6 godzin temu, Ignachinio napisał: Zachar mówi o schowku w Prypeci wschodniej (do którego dostać się nie mogę bo nie mam przejścia). @Ignachinio Przecież już Ci tłumaczyłem na poprzedniej stronie kiedy dostaniesz przejście na tą lokację. Rób fabułę na to egzo... i bądż cierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Wiem ogarnąłem Jak mam wejść do tego bunkra w labiryncie. Cień podaje kod 4241 wbijam do drzwi na jego poziomie i lipton kod nie działa ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) @Ignachinio Wcześniej jak ratowałeś tego gościa w labiryncie i zabrałeś od wartownika notes z zapiskami tam tez były inne kody bo takich kodowych drzwi jest 3. Trzeba tez wpisywać tamte kody. Masz je chyba w opisie zadania. Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Kody są na szkatułce Dzięki za podpowiedź. Ktoś mi przypomni gdzie znajdę brata Cienia Monolitu? Bo szukam i szukam. Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Na CEA-2. Stoi pod elektrownią naprzeciw teleportu pierwszego, który jest od wejścia do bunkra sterowania monolitem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Gdzie jest schowek strieloka w hangarze w barze i sowy w zakładzie metalurgicznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) 12 minut temu, Zwinny napisał: Gdzie jest schowek strieloka w hangarze w barze W tym zamkniętym hangarze obok północnego posterunku Powinności. Wejdziesz do niego od strony przejścia do Dziczy tam jest taki murek i z niego wejdziesz do środka. Plecak będzie w rogu za rurami. A schowek Sowy jest tutaj Spoiler Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Witam mam kwest na sygnet Lukasza mam go w plecaku a on nie ma opcji dialogowej by go przyjąć. Jestem po misjach dla Pantery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 @suchyyy1 o ile dobrze pamiętam musisz pogadać z Kłem, on Cię wyśle do Łukasza i ten go wtedy odbierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 @wariat tak przepraszam za kłopot a znacie może nazwę tego likieru Baileys by zrespić. Głupi byłem i oddałem sierżantowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 @suchyyy1 Żaden problem. A o jaki beilis Ci chodzi? ten dla Kuzniecowa? Bo w grze są 2 różne jeden dla Kuznieca drugi dla handlarki w Kurczatowie 37. Sprawdż sam jeden ma nazwę leker_beylis a drugi leker_baileys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 32 minuty temu, wariat napisał: @suchyyy1 Żaden problem. A o jaki beilis Ci chodzi? ten dla Kuzniecowa? Bo w grze są 2 różne jeden dla Kuznieca drugi dla handlarki w Kurczatowie 37. Sprawdż sam jeden ma nazwę leker_beylis a drugi leker_baileys. Dziękuję sprawdzę a mam pytanie co z Astronomem samo wyjdzie w praniu czy mam go szukać. Pytam bo kiedyś w NS 2016 coś nie mogłem pchnąć fabuły dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 @suchyyy1 Wyjdzie w praniu, ale użyj dobrego proszku. A tak na poważnie to dopiero po Generatorach będziesz miał zadanie wybrać się do Kła na CEA-2 i wtedy będzie finał Astronoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi