boberm Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) 11 minut temu, suchyyy1 napisał: Panowie pytanie za 100 punktów gdzie mogę spotkać za 1 razem volazara, albo co zrobić by go spotkać i gdzie???? Wykonaj questy dla Klenowa - na Serce Poltera i brukowce . Podczas następnej rozmowy z w/w dostaniesz info od Wolazara. A w kwestii stabilności. Faktycznie OP2.1 jest stabilniejsze od swojej młodszej siostry . Co nie zmienia faktu że babole sie trafiają. Miałem problem z alife - a mianowicie spotkanie z Zarazonym Zombie kończyło sie zawsze wylotem , bez względu na wersje patcha i lokalizację tego stworka. Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 @boberm Hmmm dziwne ogladam właśnie filmik MrSanches72 po rosyjsku chociaż niewiele rozumiem widzę że dopiero wziął zadanie na serce poltera i od razu poszedł do Wolazara. Jak on to zrobił???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) @suchyyy1 Aby Wolazar się pojawił trzeba Klonowowi przynieść brukowce i dopiero pojawi Ci się dialog czy mu się przydały i wtedy Wolazar się odezwie. Ale żeby zagadał musisz mieć wykonane zadanie na zdjęcie reaktora na cea-2. Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 @wariatcoś Ci urwało. Co trzeba te arty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Pytanko, a w zasadzie dwa. Pierwsze te zdjęcia faktycznie tak trudno zrobić. Meczę się aby Maksowi zrobić fotkę i za nic nie mogę. Druga sprawa czy wam też zadanie na PPZR na CEA-1 nie chciało się od razu zaliczyć tylko po czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 @Ignachinio Ważna jest odległość z której je robisz. Masz przy robieniu zdjęć włączona opcję odległości do celu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 @Ignachinio to zdjęcie z Magazynów zalicza się bez problemu. Musisz stać w określonym miejscu. Na pewno wszystko dobrze robisz? @kondotier to nie zdjęcia mutantów dla Sidora To zdjęcia dla Fotografa, by je zrobić trzeba stać w określonym miejscu i celować w określony punkt, odległość nie ma znaczenia. Na poprzedniej stronie wstawiłem poradnik do tego zadania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Już wiem co było nie tak. Trzeba robić je po kolej a nie od tak jak się chce.... Schowek Ducha w X-10 z PDA. W ścianie.. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Ignachinio napisał: Schowek Ducha w X-10 z PDA. W ścianie.. Ktoś coś? Proszę bardzo: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dziękuje bardzo. Tego Burera można zabić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Ponawiam swoje pytanie. Czy ktoś może jednak potrafi wskazać mi rozwiązanie problemu z rubinowymi artefaktami, i związanymi z nimi wylotami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Reinstalacja moda? Granie na patchu 8.2? Ogarnięte Ale na Dziczy i DM schowek Striełoka by się przydał Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 9 godzin temu, Ignachinio napisał: Ale na Dziczy i DM schowek Striełoka by się przydał Na dziczy są 2 warianty. 1 betonowe rury przy tym małym budynku przy którym stoi krzyż, trzeba skakać w rury z tego budynku, 2. rury przy niedokończonym budynku gdzie siedzą najemnicy, między tym budynkiem a zawalonym tunelem. A w DM w rurze w małym bagienku na zachód od bazy bandytów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @kondotier Witam,nie mam schowka Kostii na Wysypisku ,nie ma plecaka w tym lesie w drzewie zwalonym. Jest jakiś poradnik po polsku chodzi mi o to czy jak się weźmie zadanie to od razu trzeba to zrobić ,czy można nabrać dużo i jak zaczynają się różne linie scenariusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @kanon1022 poszukaj uważnie. Jest tam na pewno tutaj masz poradnik po Polsku co prawda obrazki czasami nie działają ale jest opis no i jest po polsku. Dodatkowo polecam co prawda po rosyjsku ale obsługa jest intuicyjna a zdjęcia działają http://bar-stalk.forum2x2.com/f47-forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Skąd wziąć skalp kontrolera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @Zwinny Dostaje się za zadania. Na pewno Woronin daje go za jakieś zadanie. A czy przypadkiem Górnik nie daje na niego recepty? Nie pamiętam już tych początkowych kwestów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Tak Górnik za latarki chyba daje na niego receptę. Panowie dwa pytanie co ile u was jest emisja? Poluję na jantarze na fotkę i już trzy dni się tam kręcę i jajo nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @Ignachinio Ja emisję miałem codziennie, czasami co 2 dni, i to zawsze w nocy (około 23 - 1 w nocy). Strasznie mnie to denerwowało bo jak kładłem Naznaczonego spać to zaraz cyk, emisja, a potem nie chciał spać bo niby był wyspany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 A ja ostatnio nawet nie pamiętam kiedy miałem emisje. Fakt prowadzę też nocne łowy ale żeby aż tak. Panowie schowki Alpinisty z mapami. Czy chodzi o każdy śmigłowiec na lokacji czy tylko pojedynczy? Tylko mi-24 czy również Mi-6 i Mi-2?? Na radarze przy tym w lesie nie mogę nic znaleźć są tam te mapy czy ich tam nie ma? Przy tym drugim były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @Ignachinio -Sprawdź w opcjach ustawień czas pomiędzy emisjami i czy nie masz ich wyłączonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @Ignachinio Przy różnych śmigłowcach. Przy tym w lesie na Radarze nie ma, jest przy tym za lokacja koło zakrętu na Prypeć. Gdzieś na forum był link do jakiegoś rosyjskiego poradnika ze wszystkimi lokalizacjami tych schowków ale jakoś nie mogę znaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @kondotiera gdzie Ty masz możliwość sprawdzania emisji? Ja nie mam takiej opcji... @wariat jest jedna mapa na lokacje? I ile ogólnie jest tych kawałków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @Ignachinio Na niektórych lokacjach są podwójnie. Np cmentarz pojazdów na Wysypisku (są dwie), na Zatonie i na MW też dwie. Wszystkich części mapy jest chyba 18, nie pamiętam dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Ignachinio napisał: A ja ostatnio nawet nie pamiętam kiedy miałem emisje. Fakt prowadzę też nocne łowy ale żeby aż tak. Panowie schowki Alpinisty z mapami. Czy chodzi o każdy śmigłowiec na lokacji czy tylko pojedynczy? Tylko mi-24 czy również Mi-6 i Mi-2?? Na radarze przy tym w lesie nie mogę nic znaleźć są tam te mapy czy ich tam nie ma? Przy tym drugim były. Tu masz schowki Alpinisty https://www.youtube.com/watch?v=ZRvAfzry-54 A co muszę zrobić by fotograf się pojawił i gdzie się pojawi. Ze względu na moje kalectwo czy ktoś by pomógł z 2 rzeczami sejwy bym wrzucił 1.Artefakty GG na Radarze. Robię to samo co na filmiku i nic. 2 Zdjęcie jednej alomali Radonowy obłok, staję w odległości ok 10m i nic Mam wer. 8.2 dla ułatwienia będę na radarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi