Ignachinio Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 9 minut temu, wariat napisał: @Ignachinio To zrób ten schowek Wolazara w warlabie i teleporty po tym znikną. Zrobiłem, mam już jego dwa następne schowki. A teleporty nie zginęły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 1 minutę temu, Ignachinio napisał: Zrobiłem, mam już jego dwa następne schowki. A teleporty nie zginęły . W takim razie nie wiem jak Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Co za mod.... jak wyjdę i wejdę to coś da? Albo jak przejdę to drogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 @Ignachinio A może to wina patcha 7.3 i czas zmienić na inny? Ostrzegałem kiedyś o tym że może być taka konieczność. Bo gdyby patch 7.3 był idealny, to nie wypuszczali by nowszych.... Zapytaj jeszcze @Zwinny czy grając na 7.3 robił schowki Wolazara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Nie robiłem takich schowków Dobra kasuję op-2.1 i instaluje na czysto wszystko po kolei, patch 7.3 > 8.0 > 8.2 i dopiero wtedy modyfikacje oraz swoje 2 ulepszenia Poda mi ktoś jak odblokować silnik na 8.2 bez napisu developer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Poszło nie doszedłem w nich do końca i dlatego one wisiały. Po dachu się przeszedłem teleporty zdjęte. Zwinny twoje zapisy u mnie nie działają. Stand of memory cały czas. Tak więc bardzo Cię przepraszam, że nie odpisałem ale nie pomogę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Skoro mój zapis u ciebie nie działa to może jednak nie robię reinstallu bo wyjdzie na to że moje też nie będą działać i wtedy tylko new game Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 6 minut temu, Zwinny napisał: Poda mi ktoś jak odblokować silnik na 8.2 bez napisu developer? @Zwinny zanim usuniesz poprzednie, zachowaj sobie zapisy. Możliwe, że będą działać, a Twój problem się rozwiąże. A co do plików z różnych wersji, zobacz tutaj: https://www.amk-team.ru/forum/topic/13904-kovyryaemsya-v-faylah-op-21/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 @Zwinny moja gra jest patologiczna (Wersja gry) nie sugeruj się tym. Mój komputer miał wymienią kartę graficzną po drodze i nie widzi tej gry. Tak więc jest możliwość że jakieś pliki mam uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) @Ignachinio Znalazłem rozwiązanie co do widoczności bo też tak miałem, dodaj ten w pis do rejestru i będziesz mógł zaktualizować https://drive.google.com/file/d/15pZyaTj4YzfekumMthGLBH0YXN1SibRC/view Ja aktualizowałem system i widocznie ten wpis mi się usunął Edytowane 2 Października 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Dzięki ale za daleko już jestem i nie stać mnie na stratę savów. Ukończę grę na 7.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 W dniu 15.09.2019 o 23:12, ZieJan napisał: Ok to link Panowie mam problem, schowek w mieszaniu w Prypeci mi się nie pojawia. Muszę przejść przez jakiś pkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 7 godzin temu, Ignachinio napisał: schowek w mieszaniu w Prypeci mi się nie pojawia. Muszę przejść przez jakiś pkt? Pierwszy schowek w mieszkaniu Ci się nie pojawia? A znalazłeś w ogóle pierwszy schowek na Bagnach, przy "Tuzli"? Jak go znajdziesz, to dopiero wtedy do Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Tak mam go, ten w tunelu gdzie jest czaszka i tarcza. Tutaj jak wskakuje do tego mieszkania to brak jest schowka. Chyba, że trzeba przejść przez jakiś pkt aby się zrespił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Na początku tych schowków dotyczących kryształowych czaszek, to jak się wskakuje do 1 mieszkania, to nie ma schowka, tylko leży notatka na podłodze. Jest w niej namiar na 1 schowek. A dalej już poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Nie widzę tej notatki. Mogła wpaść w tekstury? Nie ma tam żadnego plecaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 @Ignachinio Tu jest pokazane, że najpierw trzeba znalezć notatkę, póżniej schowki. I sprawdż czy na pewno szukasz we właściwym mieszkaniu. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) Udało się, po reinstallu i na patchu 8.2 Fryc mnie przepuścił, mogę dalej grać No to sobie pograłem, wywala z takim logiem przy włączaniu Expression : assertion failed Function : IReader::r File : FS.cpp Line : 384 Description : Pos+cnt<=Size Co za gra, widać że już nie będę mógł grać bezproblemowo jak dotychczas Po restarcie się włącza ale często mam wyloty z różnych powodów, a to przy wzięciu schowka albo przez ubicie pijawki nożem [03.10.19 22:49:40.856] [error]Expression : fatal error [03.10.19 22:49:40.856] [error]Function : CScriptEngine::lua_error [03.10.19 22:49:40.856] [error]File : script_engine.cpp [03.10.19 22:49:40.856] [error]Line : 79 [03.10.19 22:49:40.856] [error]Description : <no expression> [03.10.19 22:49:40.856] [error]Arguments : LUA error: ...\op-2.1\gamedata\scripts\binders\bind_monster.script:538: attempt to call method 'monster_death' (a nil value) Edytowane 3 Października 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) Może sie myle , ale jakakolwiek ingerencja w pliki gry wcześniej czy pózniej będzie powodowała problemy. Taki jest sens wypowiedzi graczy z sowierszenno sprawiedliwoj strany . Ergo - cheaty jak najbardziej ale tylko "słuszne". Podziwiam tych którzy brną w nią dalej . Życzę cierpliwości. W linkach poniżej jest troche informacji o błedach i - czasami - sposobach ich unikania. http://stalker-worlds.ru/forum/topic/4116-vylety-i-bagi-op-21/page-75 https://stalker-gamers.ru/forum/203-1581-1 https://ap-pro.ru/forum/126-91716-162 Edytowane 3 Października 2019 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Ja mam tylko 2 małe cheaty gdzie inni nawalone z 10 czy 15.No nic jutro jeszcze pokombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 ?? ale że ja? Ja mam 4 no dużo więcej faktycznie A to nie zależy od kaprysu moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 @Ignachinio Tak, zależy od kaprysu moda, który tak został zrobiony przez jego autorów, aby tych "kaprysów" w razie jakichkolwiek zmian w plikach mieć jak najwięcej. Kiedy tłumaczyłem informacje o modzie od jego autorów, zwróciłem uwagę na szczerą do bólu ich wypowiedź, że świadomie zrobili takiego moda, w którym nikt i nigdy nie zrobi wszystkiego. Za to oni zrobili wszystko, aby to było prawdą. I jak widać z problemów, udało się im . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) 15 minut temu, kondotier napisał: @Ignachinio Tak, zależy od kaprysu moda, który tak został zrobiony przez jego autorów, aby tych "kaprysów" w razie jakichkolwiek zmian w plikach mieć jak najwięcej. Kiedy tłumaczyłem informacje o modzie od jego autorów, zwróciłem uwagę na szczerą do bólu ich wypowiedź, że świadomie zrobili takiego moda, w którym nikt i nigdy nie zrobi wszystkiego. Za to oni zrobili wszystko, aby to było prawdą. I jak widać z problemów, udało się im . Nie tyle zrobili - śmiem twierdzic że Solianka nie jest ich dziełem - ile raczej przerobili w sposób ciut "krzywy". Chyba zapomniało się Twórcom Op-ka o podstawowej zasadzie, że elektroniczne gry są w swojej podstawowej formie rozrywką , a nie platformą udowadniania wszystkim że maja najdłuższego.... Obrazowo pisząc - kupili przechodzoną "ładę" i wstawili do niej kwadratowe koła. Jezdzić się da od biedy - przyjemności żadnej. Edytowane 4 Października 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 2 minuty temu, boberm napisał: Chyba zapomniało się Twórcom Op-ka o podstawowej zasadzie że elektroniczne gry maja być rozrywka.... kupili przechodzoną "ładę" i wstawili do niej kwadratowe koła. Jezdzić się da od biedy - przyjemności żadnej. Każda potwora znajdzie swojego amatora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Ignachinio napisał: ?? ale że ja? Ja mam 4 no dużo więcej faktycznie A to nie zależy od kaprysu moda? Nie mówię konkretnie o tobie, oglądałem filmiki na yt i widać że mają powgrywanych multum różnych dodatków Szkoda by było porzucić teraz granie akurat w momencie gdy się wszystko rozkręca, jeszcze pokombinuję i potem zamieszczę co pomogło, może innym to pomoże bo problemy ich na pewno nie ominą @kondotier Dziwne to, po co robić grę której nie da się przejść? Może wiedzą że ich "dzieło" jest niedopracowane i to tylko takie tłumaczenie że hehe ale my tak specjalnie zrobiliśmy Edytowane 4 Października 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi