portals Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Na naszej stronie są poradniki http://stalkerteam.xorg.pl/forum/viewforum.php?forum_id=8 Można ją kopiować na tą stronę z podaniem autora i źródła. Na naszej stronie są dlatego bo możemy to prosto moderować a tu zrobił by się bałagań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Tłumaczenie 43%, jest b. dobrze. :-D [ Dodano: Sro 10 Lut, 2010 ] Wiem, że nie pisze się posta pod postem ale ze względu na to że mam dobrą informację zaryzykuję: Tłumaczenie już 45%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Dziś 66% polonizacji Solyanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Super. Kiedy mozna sie spodziewac 100%. Koniecznie chce zagrac w tego moda, a rosyjski jest dla mnie bariera nie do przekroczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Na pewno przed wakacjami. Informacja będą podane na bieżąco w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 UWAGA! Polonizacja Solyanki - 76% :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 No nieźle. Jakoś to idzie i w końcu będą mieli moda po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Trochę screenów z polonizacji jeszcze zanim zaczęliśmy poprawę z LOrdDino To nie związane z polonizacja ale dość zabawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Nie żebym miał coś przeciw,ale na tej stronie jak i na całym forum generalnie obowiązuje język rodzimy czyli polski,a rozwiązanie ukrytej wiadomości nie do końca potrzebne...nikt nikogo nie zmusza do udziału w dyskusji w tym poście a zobaczyć to powinny wszyscy...albo post poprawisz albo ta część zostanie poddana edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Nie żebym miał coś przeciw,ale na tej stronie jak i na całym forum generalnie obowiązuje język rodzimy czyli polski Dlatego też pozwoliłem sobie zrobić tłumaczenie oryginalnej wiadomości z rosyjskiego forum rozwiązanie ukrytej wiadomości nie do końca potrzebne...nikt nikogo nie zmusza do udziału w dyskusji w tym poście a zobaczyć to powinny wszyscy...albo post poprawisz albo ta część zostanie poddana edycji.Proszę o wybaczenie, pomyliłem tę funkcję z funkcją służąca do chowania długich tekstów które być może nie każdy chce oglądać, a której nie znalazłeme na tym forum. Natychmiast poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 No i wszystko ok,dziękuję za szybką edycję...pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 [shadow=red]UWAGA! Polonizacja Solyanki - 100 % [/shadow] Tak tylko informuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Juz od dawna z tego co wiem. Zastanwiam sie czy warto zasysac. Podobno sa babole z zadaniami i gina wazni npc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Bo solijanka to gra dla hardcorów i to jest prawda. Nie widzialne anomalie, potwory itp. Warto ponieważ dużo osób go chwali a czasem marudzą jak na stalker.pl że trudne i bugi i inne problemy. A tłumaczenie bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Kurcze, właśnie w takich sytuacjach żałuję że mam wolny internet :cry:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Mnie w stalkerze bardzo denerwuja bugi i optymalizacja. Gra scina sie na kazdym sprzecie i bez patchy gina kluczowe postaci. Hmm moze jednak sie przekonam ale dajcie mi powod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Super fabuła, dużo zadań, nowe lokacje i artefakty. No nie będę wymieniał nowych rzeczy ale uwierzcie mi dużo dużo ich. Ogólnie klimat gry się poprawił ale strasznie zagmatwane zadania są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi