Duszman Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 Cześć, być może kojarzycie lokacje zwaną w wielu modach "Przedsionkiem Zony" lub "Obrzeżami Zony" ? Otóż chciałem się zapytać skąd ta lokacja pochodzi, gdyż występuje ona w wielu modach jak na przykład "Złota Kula", "Fotograf" lub "Dream Reader" ale o ile dobrze pamiętam to nie stworzyło jej GSC choć jest dość popularna w większych modach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArNie Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 Oryginalna nazwa lokacji to Predbannik i pochodzi ona od twórców AMK. Miała się chyba znaleźć w wersji 2.0 (chyba bo w AMK nigdy nie grałem), ale jako że AMK umzierło, wszystkie jego zasoby, w tym również i ta mapa, zostały luzem wypuszczone w świat. Stąd obecność tej lokacji w wielu modach, od Fotografa aż po Lost World. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszman Posted January 21, 2023 Author Report Share Posted January 21, 2023 dzięki za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted January 22, 2023 Report Share Posted January 22, 2023 Ja pierwszy raz zetknąłem się z tą lokacją jako Priedbannikiem, w pierwszym wydaniu moda Alternatywa. Ale był jeszcze jakiś teraz już leciwy mod, gdzie ona występowała jako Dolna Bruzda. Tyle tylko, że moda nie kojarzę, bo było to sporo lat temu. Może @metek58 lub @smox moda zapamiętali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts